Neler Yeni

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,948
İsim
Emre Zengin
hocam 2 aylık turkcell superonline kullanıcısıyım. hiçbir sorun çekmedim. geldiler 1 saat bile sürmeden mükemmel titizlikle yaptılar gittiler. 100mbps paketini 190₺'den aldık şuanda fiyatlar bayağı bir artmış durumda (zaten ne ucuzki :( ).ilk ay 200mbps felan alıyorduk hediyeymiş şuanda test yaptığımda 110-160 arası downland 25-40 arası upload alıyorum. eğer kullanma imkanınız varsa turkcell fiberonline öneririm
Bende 1.5 senedir Superonline kullanıyorum. Daha müşteri hizmetlerini aramadım. Geçen fiyatlara baktım gene zam gelmiş. Kablonete bakabilirsiniz dedemlere bağlattım. Oyunda pinge bakamadım o kadar sağlam bilgisayar yok onlarda ama speedtestte İstanbul sunucularında 14 MS alıyorlardı.

NightWish2434

80+ Silver
Bende 1.5 senedir Superonline kullanıyorum. Daha müşteri hizmetlerini aramadım. Geçen fiyatlara baktım gene zam gelmiş. Kablonete bakabilirsiniz dedemlere bağlattım. Oyunda pinge bakamadım o kadar sağlam bilgisayar yok onlarda ama speedtestte İstanbul sunucularında 14 MS alıyorlardı.
ben sabit 4-5 ms alıyorum valorantta

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,948
İsim
Emre Zengin

ayaz5353

80+
hocam burayı degiştirince dsl turuncuya düşüp internet baglantım kesiliyor tekrar eski haline getirince düzeliyor bunu farklı bir internetle yaptık yan benim modemimle onlarda böyle bir problem yaşamadım en son işte farklı modemle denemeyi denedik yine olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam 2 aylık turkcell superonline kullanıcısıyım. hiçbir sorun çekmedim. geldiler 1 saat bile sürmeden mükemmel titizlikle yaptılar gittiler. 100mbps paketini 190₺'den aldık şuanda fiyatlar bayağı bir artmış durumda (zaten ne ucuzki :( ).ilk ay 200mbps felan alıyorduk hediyeymiş şuanda test yaptığımda 110-160 arası downland 25-40 arası upload alıyorum. eğer kullanma imkanınız varsa turkcell fiberonline öneririm
hocam burda superonline altyapısı yok malesef türktelekom var sadece bir çok firmada tt altyapısından işlem yapıyor

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
dns 1 45.90.28.152
dns 2 45.90.30.152
manuel olarak modem ayarlarından bu dns yi girin otomatik dns seçeneği benzer bir şey varsa ayarlarında onu da hayır yapın.

ayaz5353

80+
hocam kablonet de tok malesef :D sadece tt altyapısı var birde uydudan kullananlar var ama onları bilmiyorum denemedim daha önce hiç
dns 1 45.90.28.152
dns 2 45.90.30.152
manuel olarak modem ayarlarından bu dns yi girin otomatik dns seçeneği benzer bir şey varsa ayarlarında onu da hayır yapın.
denedim hocam olmuyor

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
hocam kablonet de tok malesef :D sadece tt altyapısı var birde uydudan kullananlar var ama onları bilmiyorum denemedim daha önce hiç

denedim hocam olmuyor
bunu yaptıktan sonra modem yeniden başlatıp ve chrome mu kapatıp tekrar açın mı?

ayaz5353

80+
bunu yaptıktan sonra modem yeniden başlatıp ve chrome mu kapatıp tekrar açın mı?
denedim hocam olmamıştı şimdi başka bir şekilde çözdüm yazıyorum konuya

Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm kesin bir çözüm müdür bilmiyorum ve Kenetic extra DSL için söylüyorum güvenlik duvarı kısmında kural oluştura basıp oradan port ataması yapar gibi GIBIRNet'in verdigi IP i kaynak IP e hedef IP yide Google DNS yaptım TCP UDP yidi GRE yaptım TCP ya da UDP de bazen kopmalar olabiliyor bu şekilde gıbırın verdigi DNS adresini aşmış oldum ana ayarlarda yine o DNS gözüküyor hala ama şu anlık akıcı ve gayet güzel kullanabiliyorum ne kadar gider uzun süre gider mi gitmez mi bilmiyorum.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
bende dıyorum sıkayetvar a neden gırmıyor. vay serefsızler.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
denedim hocam olmamıştı şimdi başka bir şekilde çözdüm yazıyorum konuya

Arkadaşlar sorunu şu şekilde çözdüm kesin bir çözüm müdür bilmiyorum ve Kenetic extra DSL için söylüyorum güvenlik duvarı kısmında kural oluştura basıp oradan port ataması yapar gibi GIBIRNet'in verdigi IP i kaynak IP e hedef IP yide Google DNS yaptım TCP UDP yidi GRE yaptım TCP ya da UDP de bazen kopmalar olabiliyor bu şekilde gıbırın verdigi DNS adresini aşmış oldum ana ayarlarda yine o DNS gözüküyor hala ama şu anlık akıcı ve gayet güzel kullanabiliyorum ne kadar gider uzun süre gider mi gitmez mi bilmiyorum.
Çözümü bulduysan iyi. Bende gıbırnetliyim bende sorun yok ama buna benzer hatalı arkadaşım vardı, benim dediğimi yapınca düzelmişti.

ayaz5353

80+
Çözümü bulduysan iyi. Bende gıbırnetliyim bende sorun yok ama buna benzer hatalı arkadaşım vardı, benim dediğimi yapınca düzelmişti.
anladım hocam bende bu şekilde çözebildim bakalım artık

bende dıyorum sıkayetvar a neden gırmıyor. vay serefsızler.
yardımcı olabilecegim bir şey olursa özelden yazabilirsiniz hocam

NightWish2434

80+ Silver
hocam burda superonline altyapısı yok malesef türktelekom var sadece bir çok firmada tt altyapısından işlem yapıyor
önceden türknet kullanıyordum türk telekom altyapısından, kutu 73 destekliyor ama 80mbps lik paket aldık. görevli kesintiler felan olabilir dedi ama hiçbir sorun olmadı. uploadda 5-10 arasıydı.

Top Bottom