Neler Yeni

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
XXXX
Beyler yarın okulda 29Ekim töreni için çağırıyo yoklama fln alıncakmış ama gitmek istemiyorum yok yazabilirler mi?
aga yok yazıyo bizim okul ama ben gitmicem gitme boşver 2 saat ayakyta boş boş beklicen yarın 10 kasım bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla aslında hafta sonları yok yazmaları mümkün eokulda ancak lise hayatım boyunca 3 4 defa yaşadığım bu durumda hiç yok yazılmadım. Hocanın gıcıklığına bağlı galiba.
aga bizimkiler yazıyo

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
aga yok yazıyo bizim okul ama ben gitmicem gitme boşver 2 saat ayakyta boş boş beklicen yarın 10 kasım bide

aga bizimkiler yazıyo
sağol

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
chade
sizin okuduğunuz mektebin a. derdi büyüklerimiz. sizinki de ondan. 10 kasımda 29 ekimi kutlayacakmış he? Allah akıl fikir versin

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nihat Özşengezer
Yönetmeliğin 18. maddesinin 3. ve 4. fıkrasına göre katılmak zorundasınız. Katılım sağlamadığınızda idarenin verebileceği yaptırım hakları bulunmaktadır. Ayrıca yarın 10 Kasım sevip sevmemek size kalmış fakat ülkenin kurucu liderinin ölüm yıldönümü ve anma programı bu sebeple yapılıyor.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Emre
Yazdığın yazı üzerine ismini okuyunca cahil emin olarak okudum kusura bakma.

majorw0w

80+ Silver
sizin okulda ping var hocam sanırım geç geliyor bazı şeyler Allah sabır versin öyle müdür ile.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Yönetmeliğin 18. maddesinin 3. ve 4. fıkrasına göre katılmak zorundasınız. Katılım sağlamadığınızda idarenin verebileceği yaptırım hakları bulunmaktadır. Ayrıca yarın 10 Kasım sevip sevmemek size kalmış fakat ülkenin kurucu liderinin ölüm yıldönümü ve anma programı bu sebeple yapılıyor.
seviyorum sevmesinede saçma değil mi?

Yazdığın yazı üzerine ismini okuyunca cahil emin olarak okudum kusura bakma.
sorun yok

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
yok yazılma vb bi durum yok şuan

Top Bottom