Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlar varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur. Başka firmalar da var. Örneğin fixxtest.Arkadaşlar son zamanlarda önüme çıkıyor. Test yaptırmış olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
Düzelttim hocam başlığı. Ben de sporla ilgileniyorum ve bazı besinlerin bana ciddi olarak dokunduğunu düşünüyorum bu yüzden bir süredir aklımda olan bir soruydu bu.Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama yaptıranlar varsa ve tecrübelerini paylaşırlarsa iyi olur. Başka firmalar da var. Örneğin fixxtest.
Başlığı daha genel bir şey yapabilir misin? (Besin intolerans testi gibi)
Gastritim var ve iyi gelir mi acaba diye düşünüyorum.
dokunuyor derken ne gibi bir belirti oluyor mesela?Düzelttim hocam başlığı. Ben de sporla ilgileniyorum ve bazı besinlerin bana ciddi olarak dokunduğunu düşünüyorum bu yüzden bir süredir aklımda olan bir soruydu bu.
Ben cocukken yaptirmislardi (kan degerlerim yuzunden)protein intorolansi cikti nasil yaptilar vs hic hatirlamiyorum ama cok kucuktumArkadaşlar son zamanlarda önüme çıkıyor. Test yaptırmış olan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim.
Mide bulantisi bas agrisi goz altinda kizarma deride pullasma kabarma vs vs cok fazla belirtisi vardokunuyor derken ne gibi bir belirti oluyor mesela?
Şuanda saç tellerinden yapan yerler de var kandan yapan yerler de var.Ben cocukken yaptirmislardi (kan degerlerim yuzunden)protein intorolansi cikti nasil yaptilar vs hic hatirlamiyorum ama cok kucuktum
şişkinlik veya gaz yapma gibi hocamdokunuyor derken ne gibi bir belirti oluyor mesela?