Neler Yeni

Gıda zehirlenmesinde ne yapabilirim

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bana kalsa mideni yıkat

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Arkadaşlar şuan doktorluk bir durum görmüyorum hiç bir belirti kalmadı vücut bence toksinleri attı diye düşünüyorum gayet normalim şuan bir daha kusma ateş olursa giderim doktora teşekkürler desteğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

dışarda tavuk yenir mi :D
Çok açtık hocam nabalım babama bişey olmadı ama bana oldu olan :D

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kutay
Arkadaşlar şuan doktorluk bir durum görmüyorum hiç bir belirti kalmadı vücut bence toksinleri attı diye düşünüyorum gayet normalim şuan bir daha kusma ateş olursa giderim doktora teşekkürler desteğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok açtık hocam nabalım babama bişey olmadı ama bana oldu olan :D
geçmiş olsun hocam. sonraki zamanda kusma/bulantı falan olursa aman diyeyim tavuk zehirlenmesi şakaya gelmez geberir gidersin dikkat et.

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
geçmiş olsun hocam. sonraki zamanda kusma/bulantı falan olursa aman diyeyim tavuk zehirlenmesi şakaya gelmez geberir gidersin dikkat et.
Valla hocam Allahtan yediğimde kustum yani kusmasam sabahı göremezdim sşdlfksdif

Omnissiah

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar dün saat akşam 10 gibi duble tavuk pilav yedim dışarıdan ardından yatıp uyudum gece 2 buçukta istifra ettim bugünde mide bulantısı ishal hafif üşüme gibi belirtiler var gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
tavuktan zehirlenen biri olarak yapacağın şeyler şunlar. Karnın ağrıyacak kusacaksın sonra halsizlik ve ishal gelecek yanık kremi al derim. Hastalığın ilerlemeden eczaneden mide ilacı almanı öneririm eğer doktora gitmiyorsan eczaneden ilaç iste daha hafif geçirmeni sağlar

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
tavuktan zehirlenen biri olarak yapacağın şeyler şunlar. Karnın ağrıyacak kusacaksın sonra halsizlik ve ishal gelecek yanık kremi al derim. Hastalığın ilerlemeden eczaneden mide ilacı almanı öneririm eğer doktora gitmiyorsan eczaneden ilaç iste daha hafif geçirmeni sağlar
Şuanlık bir şeyim yok hocam dün kötüydüm bugün iyiyim belirti falan yok bekleyecem bakalım

Top Bottom