Mahmut Yılmaz
80+ Silver
acil doktora
Çok açtık hocam nabalım babama bişey olmadı ama bana oldu olandışarda tavuk yenir mi
geçmiş olsun hocam. sonraki zamanda kusma/bulantı falan olursa aman diyeyim tavuk zehirlenmesi şakaya gelmez geberir gidersin dikkat et.Arkadaşlar şuan doktorluk bir durum görmüyorum hiç bir belirti kalmadı vücut bence toksinleri attı diye düşünüyorum gayet normalim şuan bir daha kusma ateş olursa giderim doktora teşekkürler desteğiniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok açtık hocam nabalım babama bişey olmadı ama bana oldu olan
Valla hocam Allahtan yediğimde kustum yani kusmasam sabahı göremezdim sşdlfksdifgeçmiş olsun hocam. sonraki zamanda kusma/bulantı falan olursa aman diyeyim tavuk zehirlenmesi şakaya gelmez geberir gidersin dikkat et.
tavuktan zehirlenen biri olarak yapacağın şeyler şunlar. Karnın ağrıyacak kusacaksın sonra halsizlik ve ishal gelecek yanık kremi al derim. Hastalığın ilerlemeden eczaneden mide ilacı almanı öneririm eğer doktora gitmiyorsan eczaneden ilaç iste daha hafif geçirmeni sağlarMerhaba arkadaşlar dün saat akşam 10 gibi duble tavuk pilav yedim dışarıdan ardından yatıp uyudum gece 2 buçukta istifra ettim bugünde mide bulantısı ishal hafif üşüme gibi belirtiler var gıda zehirlenmesinden şüpheleniyorum ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Şuanlık bir şeyim yok hocam dün kötüydüm bugün iyiyim belirti falan yok bekleyecem bakalımtavuktan zehirlenen biri olarak yapacağın şeyler şunlar. Karnın ağrıyacak kusacaksın sonra halsizlik ve ishal gelecek yanık kremi al derim. Hastalığın ilerlemeden eczaneden mide ilacı almanı öneririm eğer doktora gitmiyorsan eczaneden ilaç iste daha hafif geçirmeni sağlar