The Batman
80+ Silver
bu marka model ekran kartı kullanan varmı sogutma performansı falan nasıl alınır mı yoksa asus mu kovalayayım
Gigabyte AORUS modelini çok bilmiyorum. Ancak ekran kartı alacaksanız bence Asus en iyisi.bu marka model ekran kartı kullanan varmı sogutma performansı falan nasıl alınır mı yoksa asus mu kovalayayım
tepe modellerden kardeşbu marka model ekran kartı kullanan varmı sogutma performansı falan nasıl alınır mı yoksa asus mu kovalayayım
bulabilsem miningsiz falan bulmak zor bulduklarım ya çok pahalı yada elden istiyorGigabyte AORUS modelini çok bilmiyorum. Ancak ekran kartı alacaksanız bence Asus en iyisi.
Haklısınız hocam. Gigabyte da iyidir aslında. AORUS modelini bilmesem de güvenilir en azından. Bulamazsanız tahminen yorumum sizi üzmez.bulabilsem miningsiz falan bulmak zor bulduklarım ya çok pahalı yada elden istiyor
Aorus gigabyte en tepe modelidir rog strix gibi soğutması falan gayet iyidirHaklısınız hocam. Gigabyte da iyidir aslında. AORUS modelini bilmesem de güvenilir en azından. Bulamazsanız tahminen yorumum sizi üzmez.
6750 verilir mi sence kfg var minigsizAorus gigabyte en tepe modelidir rog strix gibi soğutması falan gayet iyidir
x6750 verilir mi sence kfg var minigsiz
Hangi kart için ?6750 verilir mi sence kfg var minigsiz
2 tane seçenegim varHangi kart için ?
aorus son fiyat diyorsa en kötü 6.5k ya indir al gerekyok 1k fazla verip rog almaya2 tane seçenegim var
asus rog strix 2 yıl garantili miningsiz kutu fatura her şey var 7.5k
GİGABYTE RTX 3060 Tİ AORUS MASTER LCD EKRANLI 6750 TL KGF TAM
5.5 6 bakıyorum hep 6 ay 8 ay 1 sene miningli kartlar
Rtx 2080 ti msi gaming x Trio 2 ay garantili sizce ne kadar ederaorus son fiyat diyorsa en kötü 6.5k ya indir al gerekyok 1k fazla verip rog almaya