Gigabayte B450M-H Rgb Fusion

MuerteMiguel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
arkadaşlar 2 gün önce b450m h aldım fakat rgb fusion olmadığını öğrendim.

kasam:https://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=121

ben kasanın rgb sini fanlarını vs. çalıştırabilirmiyim

Aargb deil zaten rgb sadece çalışsın yeter.

veya çalışırsa renklerini ayarlayabilirmiyim beyler olmaz derseniz bugün iade edicem yazın lütfen.

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O anakarttaki RGB FUSION desteği sadece 7 renk için. İstersen takabilirsin, anakartın üstünde CPU_LED diye giriş var, oraya.

O anakarttaki RGB FUSION desteği sadece 7 renk için. İstersen takabilirsin, anakartın üstünde CPU_LED diye giriş var, oraya.
Yani yine fanları ve rgb yi anakarttdan kontrol edebileceğim demi, ramde rgb hepsi uyumlu olsun istiyorum amacım o.

Yani yine fanları ve RGB yi anakarttdan kontrol edebileceğim demi, ramde RGB hepsi uyumlu olsun istiyorum amacım o.

RAM'in RGB kablosu zaten olmaz, onu her halükarda yazılımla kontrol edeceksin. RAM'in kendi RGB yazılımı vardır mutlaka, anakartın RGB yazılımı ile RAM'lerin RGB'lerini kontrol etme çünkü genellikle daha az efekt sunuyorlar. Fanı kontrol edebilirsin dediğim gibi ama sadece 7 renk.

RAM'in RGB kablosu zaten olmaz, onu her halükarda yazılımla kontrol edeceksin. RAM'in kendi RGB yazılımı vardır mutlaka, anakartın RGB yazılımı ile RAM'lerin RGB'lerini kontrol etme çünkü genellikle daha az efekt sunuyorlar. Fanı kontrol edebilirsin dediğim gibi ama sadece 7 renk.
7 renk derken sabit renklermi kırmızı yeşil vs. Çünkü fanlarda 7 renk benim ztn
Fan:Xigmatek sc120 rgb

Valla tam bilemiyorum, ama efektler kısıtlı, onu biliyorum. Denemeden bilemeyiz :D.
Çok teşekkürler peki son bir şey :D bende 3 tane fan var kasada tek giriş onun çoklayıcısının ismi biliyormusun ?

arkadaşlar 2 gün önce b450m h aldım fakat RGB fusion olmadığını öğrendim.

kasam:https://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=121

ben kasanın RGB sini fanlarını vs. çalıştırabilirmiyim

Aargb deil zaten RGB sadece çalışsın yeter.

veya çalışırsa renklerini ayarlayabilirmiyim beyler olmaz derseniz bugün iade edicem yazın lütfen.

Malesef sadece 7 tane düz renk yapabiliyorsun, ben kırmızı olarak kullanıyorum mesela.

Çok teşekkürler peki son bir şey :D bende 3 tane fan var kasada tek giriş onun çoklayıcısının ismi biliyormusun ?

3 tane fan var ama RGB kablosu illaki splitterdır. 3 tane fanın RGB kablosunu 1 RGB kablosuna çeviriyordur yani.

3 tane fan var ama RGB kablosu illaki splitterdır. 3 tane fanın RGB kablosunu 1 RGB kablosuna çeviriyordur yani.
Hayır splitter yok kasada tek fan vardı 2 sini ayrıca aldım. Yine aynı model. Yanlış biliyosam k.b

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,005
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri