Neler Yeni

Gigabayte Gaming oc mi Sapphire nitro+ mı

hayriye

80+ Bronze
7600 ısınan bir kart değil ondan dolayı ufacık fanlar koymuş olabilirler. Muhtemelen Windforce platformunun gamingOC ile marine edilmiş versiyonu.
Hazırsan Gig. den soğuman için bir şey daha atıyorum :D Bu kartta da benzer bir hareket yaptılar. Gerçek zamanlı olarak fırlattım.

Dediklerinde büyük oranda haklısın soğumak için yeterliler ancak Gaming OC lerin üst seviye, en azından xx70 ve üstü modellerinde bu tarz bir hinlik cinlik görmedim.
IMG_3293.jpeg

Fanların boyutuna bakar mısın :D Zotacla çekilen biri Rtx 4060 110-130w çeken ekran kartı ise Rx 7600 180w çekiyor hadi onu geçtim eyvallah Asusla olan ise biri 100w çeken -Asus dual rx 6600 diğeri 230W çeken rtx 3070 gig (bu eagle dı yalan yok :D) Asus’un soğutma bloğu 2 slottan büyük giga ise 2 slot :D fanlar serçe parmağım kadar. Bu kadar özensizlik olmaz iki gigada da rgb var birinde yazı ve altındaki düz şerit diğerinde sadece şerit var ve uzunca bu şeritler bunlar tek bir led ile çalışıyor sanırım arada geçiş yok direkt tüm plaka renk değiştiriyor. Yani başı da mavi sonu da mavi. Bir geçiş animasyon yok. Bir de Asus Rog Rx 570im var onun ufacık gözü aydınlanıyor ve birden çok led var gözün solu maviyse sağı yeşil oluyor geçiyor yani birden fazla led var anlamına geliyor benim ufak bilgimle 3070i kutudan açtığımda hayal kırıklığına uğradım çünkü ufacık bir kart plastiği leş. Asus Dual’in ise kalitesi beni benden aldı beraber fotoğraflarım bile var çünkü çok özel bir kart benim için kalitesi de bunun başka nedeni :D
Sözün özü fan boyutunun farkına bakın lütfen ben aldım lanet olsun demiyorum çünkü dediğim gibi en ucuz bunlar vardı. Ama bu marka cidden inanılmaz kalitesiz ve hayal kırıklığı birilerinin kesinlikle bunu daha yüksek sesle dile getirmesi lazım. İmkanınız yoksa alın varsa uzak durun
Mesaj otomatik birleştirildi:

7600 ısınan bir kart değil ondan dolayı ufacık fanlar koymuş olabilirler. Muhtemelen Windforce platformunun gamingOC ile marine edilmiş versiyonu.
Hazırsan Gig. den soğuman için bir şey daha atıyorum :D Bu kartta da benzer bir hareket yaptılar. Gerçek zamanlı olarak fırlattım.

Dediklerinde büyük oranda haklısın soğumak için yeterliler ancak Gaming OC lerin üst seviye, en azından xx70 ve üstü modellerinde bu tarz bir hinlik cinlik görmedim.
Bu arada bazı üst model gpularda bile Gaming Oc hoş değil
04.40 da sıcaklık farkları ve ses seviyesi yazıyor. En işe yaramaz ama çok sevilen Tayvanlı üvey evlat diyebilirim ben markaya

Ekler

• IMG_1920.jpeg
    IMG_1920.jpeg
    580.7 KB · Hit: 10
  • IMG_1921.jpeg
    IMG_1921.jpeg
    1.6 MB · Hit: 12
Son düzenleme:
Top Bottom