7600 ısınan bir kart değil ondan dolayı ufacık fanlar koymuş olabilirler. Muhtemelen Windforce platformunun gamingOC ile marine edilmiş versiyonu.
Hazırsan Gig. den soğuman için bir şey daha atıyorumBu kartta da benzer bir hareket yaptılar. Gerçek zamanlı olarak fırlattım.
Dediklerinde büyük oranda haklısın soğumak için yeterliler ancak Gaming OC lerin üst seviye, en azından xx70 ve üstü modellerinde bu tarz bir hinlik cinlik görmedim.
Fanların boyutuna bakar mısın
Sözün özü fan boyutunun farkına bakın lütfen ben aldım lanet olsun demiyorum çünkü dediğim gibi en ucuz bunlar vardı. Ama bu marka cidden inanılmaz kalitesiz ve hayal kırıklığı birilerinin kesinlikle bunu daha yüksek sesle dile getirmesi lazım. İmkanınız yoksa alın varsa uzak durun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bazı üst model gpularda bile Gaming Oc hoş değil7600 ısınan bir kart değil ondan dolayı ufacık fanlar koymuş olabilirler. Muhtemelen Windforce platformunun gamingOC ile marine edilmiş versiyonu.
Hazırsan Gig. den soğuman için bir şey daha atıyorumBu kartta da benzer bir hareket yaptılar. Gerçek zamanlı olarak fırlattım.
Dediklerinde büyük oranda haklısın soğumak için yeterliler ancak Gaming OC lerin üst seviye, en azından xx70 ve üstü modellerinde bu tarz bir hinlik cinlik görmedim.
Ekler
Son düzenleme: