- Konu Sahibi Konu Sahibi
nvdia ya alışık olduğum için tercih etmek istemiyorum ben de biliyorum amd ekran kartlarının performanslı olduğunubunuda izleyebilirsiniz
nvdia ya alışık olduğum için tercih etmek istemiyorum ben de biliyorum amd ekran kartlarının performanslı olduğunubunuda izleyebilirsiniz
bu kartta fsr özelliği varmibunuda izleyebilirsiniz
tabikide varbu kartta fsr özelliği varmi
FSR yi her ekran kartında açabilirsiniz, amd veya nvidia olması farketmiyor.bu kartta fsr özelliği varmi
Hocam FSR özelliğine aldanmayın, FSR Nvidia ekran kartlarında da aktifleşebilen bir yazılımdır. Ben AMD den çok çektim ama almak isterseniz alın, AMD saf güç kartıdır.bu kartta fsr özelliği varmi
Hocam FSR özelliğine aldanmayın, FSR Nvidia ekran kartlarında da aktifleşebilen bir yazılımdır. Ben AMD den çok çektim ama almak isterseniz alın, AMD saf güç kartıdır.
FSR yi her ekran kartında açabilirsiniz, amd veya nvidia olması farketmiyor.
driverlar ve yazılımlar hakkında söylentiler var sıkıntı yaşanıyor uğraştırıyor gibiÖncelikle duyduğunuz sorunlu kart 6500xt’dir.
6600 ile sorun yaşayan çok nadir insanlar gördüm. Çoğu driver güncellemesinden bi haber. Rx6600 hem daha ucuz , hemde daha güçlüyken 2060 almak akıllıca bi iş değil.
Ben 2.5 yıldır Sürünüyorum, driver olayını hallettim ancak görüntüsü de çamur gibi. RX 5600XT modeline sahibim.driverlar ve yazılımlar hakkında söylentiler var sıkıntı yaşanıyor uğraştırıyor gibi
siz kafanıza bişey koymuş kararınızı zaten vermişsiniz başkalarının fikirlerinede kapalısınız neden halen soruyorsunuz ki?driverlar ve yazılımlar hakkında söylentiler var sıkıntı yaşanıyor uğraştırıyor gibi
sadece öyle bir şey var mı merak ettimsiz kafanıza bişey koymuş kararınızı zaten vermişsiniz başkalarının fikirlerinede kapalısınız neden halen soruyorsunuz ki?
Amd tarafında bi kart alıcaksanız bu rx6600 den aşşağı olmasın.sadece öyle bir şey var mı merak ettim