Neler Yeni

Gigabyte 1660 super ekran kartının oyun oynarken kullanımı arada değişiyor

jakoben64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utku Tanıtmış
İyi Günler forumda yeniyim nereye konu açacağımı bilmediğim için ekran kartı kısımlı konuya attım.Benim sorunum Apex Legends oyununda gpu kullanımı %70 %80 %90 arasında gezip durması
Sistem : 1600 af işlemci 16 gb 3000mhz ram b450 s2h anakart corsair ssd bulunmaktadır. Darboğazlık olması garip geldi işlemciyle gayet uyumlu olması gerekiyor ve Nvidia ayarlarından ufak tefek ayarları var mı stabil çalışmıyor gibi geldi fps durumu da 120 fps falan oluyor gpu %60 kullanımında
Şimdiden Teşekkürler

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Darboğaz yok, ekran kartı her zaman %100 çalışmaz.

jakoben64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utku Tanıtmış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten oyunda en fazla %93 görüyorum nvidia en son sürümü indirince devamlı %60 %77 %90 falan olup duruyor fps kaybı yaşıyorum format attımdı güncelleme yapmadan önce windows kendi kendine nvidia sürücünü indirdiydi daha akıcı geldi oyun gpu kullanımıda gayet normal düzeydiydi tekrar mı format atsamki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
Zaten oyunda en fazla %93 görüyorum Nvidia en son sürümü indirince devamlı %60 %77 %90 falan olup duruyor fps kaybı yaşıyorum format attımdı güncelleme yapmadan önce windows kendi kendine Nvidia sürücünü indirdiydi daha akıcı geldi oyun gpu kullanımıda gayet normal düzeydiydi tekrar mı format atsamki ?
Ekran kartı stabil olarak kullanılmıyo zaten görüntü kalitesine göre değişir low da oynarsan az kullanılır High da oynarsan daha fazla kullanılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramlerinin kaç MHz de çalıştığına bak frekans da etkiler performansı

jakoben64

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Utku Tanıtmış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ultra Bile kullandım neredeyse aynı değerleri alıyorum yazılım sorunu olabilir galiba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramlerde xmp açık 3000mhz

Top Bottom