Tosbağa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 750
Ben öyle bir şey demedim zaten yapmam sıkıntı yok
aynı anda yapıcan sandım usta mbpeki oyun oynarken ki performansından kayıp vermiyor değil mi ?
Ben öyle bir şey demedim zaten yapmam sıkıntı yok
aynı anda yapıcan sandım usta mbpeki oyun oynarken ki performansından kayıp vermiyor değil mi ?
29 1660 SUPER için az eğer bellekleri hynix ise 31 mh/s alır samsung yada micron ise 33m/s yapar eğer samsung yada micron ise şu ayarları yapabilirsin :karın olur ama 124w 25 mh kötü bir değer
iyi ayarlar yaparsan 80w 29 mh kullanabilirsin
ben 1660 ti için29 1660 SUPER için az eğer bellekleri hynix ise 31 mh/s alır samsung yada micron ise 33m/s yapar eğer samsung yada micron ise şu ayarları yapabilirsin :
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC(Samsung memory)
Phoenixminer 5.5c
Hashrate : 33.905 mh/s
GPU Clock : 1365MHz(700mv)
Memory Clock : 2062MHz
Power Limit : %62
Fan speed : %60
Watts: 77w
bunlar benim ayarlarım
evet 1660ti 1660 SUPER den mining konusunda daha geride tuhaf bir şekildeben 1660 ti için
77w
27 mh alıyorum benzer ayarlarla.
Ben 30 gün açık bırakmam bilgisayar da takılırken ekran kartı çalışsın oyuna girerken mining kapatırım diyorum peki ekran kartının eğer belleklerini nereden öğrenirim ? bir de kesinlikle kaarlı değil mi elektrik faturası kol gibi gelmiyor29 1660 SUPER için az eğer bellekleri hynix ise 31 mh/s alır samsung yada micron ise 33m/s yapar eğer samsung yada micron ise şu ayarları yapabilirsin :
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC(Samsung memory)
Phoenixminer 5.5c
Hashrate : 33.905 mh/s
GPU Clock : 1365MHz(700mv)
Memory Clock : 2062MHz
Power Limit : %62
Fan speed : %60
Watts: 77w
bunlar benim ayarlarım şuan yaklaşık olarak 900tl civarı kazandırıyor eğer bilgisayarı kullanmadan sadece mining yaparsan bi yandan kullanayım dersen mh/s biraz daha düşeceği için 750-800tl ye kadar düşer kazanç
elektirik faturası +50 tl civarı gelir bilgisayarı bir yandan kullanırsanız da 600tl falan kazancı olur gpu-z üzerinden bakabilirsin belleklereBen 30 gün açık bırakmam bilgisayar da takılırken ekran kartı çalışsın oyuna girerken mining kapatırım diyorum peki ekran kartının eğer belleklerini nereden öğrenirim ? bir de kesinlikle kaarlı değil mi elektrik faturası kol gibi gelmiyor![]()
Aga bi bende mi sorun var ben oc ragmen anca 25 yapiyorum. Belleklerden dolayi mi yoksa?elektirik faturası +50 TL civarı gelir bilgisayarı bir yandan kullanırsanız da 600tl falan kazancı olur gpu-z üzerinden bakabilirsin belleklere
öncelikle sende hynix bellekler var yani mining konusunda biraz daha geride olan bellekler micron ve samsung belleklerde 33mh/s üzerine rahatlıkla çıkılıyor ama hynix olanlar 30 mh/s civarında takılı kalıyor ama sen 30 mh/s ye bile çıkamamışsın gpu z den sensors kısmını gösterseydin daha iyi olurdaAga bi bende mi sorun var ben oc ragmen anca 25 yapiyorum. Belleklerden dolayi mi yoksa?
istediğin o olsun yeterki derdime deva olöncelikle sende hynix bellekler var yani mining konusunda biraz daha geride olan bellekler micron ve samsung belleklerde 33mh/s üzerine rahatlıkla çıkılıyor ama hynix olanlar 30 mh/s civarında takılı kalıyor ama sen 30 mh/s ye bile çıkamamışsın gpu z den sensors kısmını gösterseydin daha iyi olurda