Neler Yeni

Öneri GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz Tekrar İndirimde

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
Bunlarda bir indirip bir kaldırıyor ben aldım ölü piksel cıktı paketledim geri yarın göndericem

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlarda bir indirip bir kaldırıyor ben aldım ölü piksel cıktı paketledim geri yarın göndericem
tekrar inmiş bende aldım kaç tane ölü piksel çıktı birde kaç günde teslim edildi ürün sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
Hocam cumartesi almıstım pazartesi kargoya verdiler gerisi yaşadıgın sehire kargo kac günde geliyosa artık biliyosundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü piksel konusunda ben cok takıntılıydım 4 tane yan yana az ölmüş piksel😂 vardı yani biraz siyahlardı biraz normal ama genelde gözüme hiç carpmadı uğrasırken bazen orda olduklarını unutuyorsun

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cumartesi almıstım pazartesi kargoya verdiler gerisi yaşadıgın sehire kargo kac günde geliyosa artık biliyosundur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü piksel konusunda ben cok takıntılıydım 4 tane yan yana az ölmüş piksel😂 vardı yani biraz siyahlardı biraz normal ama genelde gözüme hiç carpmadı uğrasırken bazen orda olduklarını unutuyorsun
bende dün aldım bugün kargoya verilmiş pazartesi gelir herhalde tek korkum ölü piksel ya umarım çıkıpta beni iadeyle uğraştırmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom