Öneri GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz Tekrar İndirimde

MertMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,058
Bunlarda bir indirip bir kaldırıyor ben aldım ölü piksel cıktı paketledim geri yarın göndericem

Bunlarda bir indirip bir kaldırıyor ben aldım ölü piksel cıktı paketledim geri yarın göndericem
tekrar inmiş bende aldım kaç tane ölü piksel çıktı birde kaç günde teslim edildi ürün sana

Hocam cumartesi almıstım pazartesi kargoya verdiler gerisi yaşadıgın sehire kargo kac günde geliyosa artık biliyosundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel konusunda ben cok takıntılıydım 4 tane yan yana az ölmüş piksel😂 vardı yani biraz siyahlardı biraz normal ama genelde gözüme hiç carpmadı uğrasırken bazen orda olduklarını unutuyorsun

Hocam cumartesi almıstım pazartesi kargoya verdiler gerisi yaşadıgın sehire kargo kac günde geliyosa artık biliyosundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel konusunda ben cok takıntılıydım 4 tane yan yana az ölmüş piksel😂 vardı yani biraz siyahlardı biraz normal ama genelde gözüme hiç carpmadı uğrasırken bazen orda olduklarını unutuyorsun
bende dün aldım bugün kargoya verilmiş pazartesi gelir herhalde tek korkum ölü piksel ya umarım çıkıpta beni iadeyle uğraştırmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,931
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri