SS atabilir misiniz?Bu monitör 1080p ama daha yeni farkettim 2kya kadar ayarlanabiliyor çözünürlüğü. Tam çözemedim alan varsa sizde de öylemi bi kontrol eder misiniz ?
Arkadaşınızın ekran kartı büyük ihtimalle AMD. Altta gösterdiğim ayarı açıktır ;4K Ayarlanıyor sanırım arkadaşım aldı garip
Ekran kartı 580 8gb ama yüksek ihtimal açıktır.Arkadaşınızın ekran kartı büyük ihtimalle AMD. Altta gösterdiğim ayarı açıktır ;
Alıntıyı görüntüle
Bi 5 dakikaya aticamSS atabilir misiniz?
Arkadaşınızın ekran kartı büyük ihtimalle AMD. Altta gösterdiğim ayarı açıktır ;
Alıntıyı görüntüle
AMD değilse de pek bilmiyorum monitörün verdiği bir özellik kullanabilyorsa kullansın
dsr var kontrol panelinden ulaşabilirsinBi 5 dakikaya aticam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ekran kartı n vidia bu tarz ayar Nvidia da da var mı?
Yok kanka benim nvidia bende de 4k ya kadar ayarlanabiliyor. Fark yok gibiydi ama açıkçası çok dikkat etmedim. Benim tahminimce monitörün içindeki bilgisayarı (?) 4k destekleyen başka bir monitör ile ortak kullanılmıştır, elde kalmıştır ucuza gelmiştir vs. Yoksa websitesinden kontrol ettim monitörün (aslında panelin) çözünürlük 1080p geçiyor. Ha varsa bir yolu yordamı 4k kullanmanın çabuk söyleyinArkadaşınızın ekran kartı büyük ihtimalle AMD. Altta gösterdiğim ayarı açıktır ;
Alıntıyı görüntüle
AMD değilse de pek bilmiyorum monitörün verdiği bir özellik kullanabilyorsa kullansın
bir arkadaş 4k ve 2k ayarlanabildiğini ama 60 hz çalıştığını söylemiştiBu monitör 1080p ama daha yeni farkettim 2kya kadar ayarlanabiliyor çözünürlüğü. Tam çözemedim alan varsa sizde de öylemi bi kontrol eder misiniz ?
nvidia ise DSR açıktırArkadaşınızın ekran kartı büyük ihtimalle AMD. Altta gösterdiğim ayarı açıktır ;
Alıntıyı görüntüle
dsr aç 4k 144hz kullanırsınYok kanka benim nvidia bende de 4k ya kadar ayarlanabiliyor. Fark yok gibiydi ama açıkçası çok dikkat etmedim. Benim tahminimce monitörün içindeki bilgisayarı (?) 4k destekleyen başka bir monitör ile ortak kullanılmıştır, elde kalmıştır ucuza gelmiştir vs. Yoksa websitesinden kontrol ettim monitörün (aslında panelin) çözünürlük 1080p geçiyor. Ha varsa bir yolu yordamı 4k kullanmanın çabuk söyleyin