Benq daha iyi duruyor. BR nedir hocam?ex2510s vs g24f
Benq daha iyi duruyor. BR nedir hocam?ex2510s vs g24f
İnceleyen adam backlight strobing diyor blur azaltan bir mod aim stabilizer da aynı şey.Benq daha iyi duruyor. BR nedir hocam?
pardon o kısaltma blur reductionmış backight strobing genel adı sanırımİnceleyen adam backlight strobing diyor blur azaltan bir mod aim stabilizer da aynı şey.
1 saat önce kargoya verildi,yüksek ihtimalle yarın elime ulaşır.
Aşağıdaki ayarları Redditte buldum ve uyguladım, normalde HDR ve Gsync açık şekilde kullanıyordum. Ayarları değiştirip HDR kapatınca çok daha güzel renkler elde ettim. Tepki süresi ya da ghosting olarak ne kadar fark etti bilmiyorum test yapmadım. Fakat Nvidia denetim masasına girince bu kez Gsync kısmı yoktu. Yani bu özellik devre dışı kalmış oldu. Sizce hangisi mantıklı? Gsync ve HDR mı yoksa bu ayarlar mı?İnceleyen adam backlight strobing diyor blur azaltan bir mod aim stabilizer da aynı şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon o kısaltma blur reductionmış backight strobing genel adı sanırım
Aşağıdaki ayarları Redditte buldum ve uyguladım, normalde HDR ve Gsync açık şekilde kullanıyordum. Ayarları değiştirip HDR kapatınca çok daha güzel renkler elde ettim. Tepki süresi ya da ghosting olarak ne kadar fark etti bilmiyorum test yapmadım. Fakat Nvidia denetim masasına girince bu kez Gsync kısmı yoktu. Yani bu özellik devre dışı kalmış oldu. Sizce hangisi mantıklı? Gsync ve HDR mı yoksa bu ayarlar mı?
Brightness 100
Contrast 60
Color Vibrance 13
Blur Reduction Enabled (only works with 120hz compatible games)
Light Tuner 5 (personal preference, and only for FPS title)
Gamma 3
AMA 2
Color Temperatur User Defined
R 100 G 100 B 99
Standard Mode.
HDR ve G-Sync açılmamasının sebebi Blur Reduction muhtemelen, G-Sync kapalıyken ekranda yırtılma yaşamıyorsanız bu şekilde kullanabilirsiniz.Aşağıdaki ayarları Redditte buldum ve uyguladım, normalde HDR ve Gsync açık şekilde kullanıyordum. Ayarları değiştirip HDR kapatınca çok daha güzel renkler elde ettim. Tepki süresi ya da ghosting olarak ne kadar fark etti bilmiyorum test yapmadım. Fakat Nvidia denetim masasına girince bu kez Gsync kısmı yoktu. Yani bu özellik devre dışı kalmış oldu. Sizce hangisi mantıklı? Gsync ve HDR mı yoksa bu ayarlar mı?
Brightness 100
Contrast 60
Color Vibrance 13
Blur Reduction Enabled (only works with 120hz compatible games)
Light Tuner 5 (personal preference, and only for FPS title)
Gamma 3
AMA 2
Color Temperatur User Defined
R 100 G 100 B 99
Standard Mode.
Blur Reduction yok Gigabyte'de, var da farklı isimlendirmeyle. Arkadaş BenQ monitör kullanıyor sanırım.hdr kapalı standart kullanıyorum aşırı iyi renkleri bu ayarları da merak ettim ama şuan ki halini de bozmak istemem bende yeni aldım 3499 TL ye harbi iyi monitör
şöyle bir araştırdım insanlar pek bir fark olmadığını söylüyor ama 1080p oyun oynamaya falan çalışırsan görüntü çamur gibi oluyormuş oda ppi değerinin düşmesinden dolayıdır herhalde birde 1080e ölçekli üretilmediği için.Arkadaşlar 2 k monitör de youtube 1080p izleyince kötü mü olur tecrübe eden oldumu, malum internet 1080 anca açıyor 2 k donar
cızırtı sesi varmı az da olsa olduğunu söylüyor kullanıcılar redditte birde aim stabilizer açınca parlaklık çok düşüyormu göze batacak kadar?normal G24F var bende 165hz olandan çok memnunum
hayir yok ve aim stabilizer hic kullanmadimcızırtı sesi varmı az da olsa olduğunu söylüyor kullanıcılar redditte birde aim stabilizer açınca parlaklık çok düşüyormu göze batacak kadar?