Neler Yeni

🔥İndirim GIGABYTE 23.8" G24F-2 3399 TL

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bende ondan tırsıyorum zaten eski modelde ghosting daha az ama o kronik cızırtı olayı var denk gelirse değişim falan uğraştırır sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam eski modelde 2ms gtg demişler keza 24gn650-b de 1ms gtg diye yazmışlar bu değerler tam doğru olmuyor biliyorum ama ne kadar oynar g24f-2 de ghosting çok mu fazladır 24g2u nun ilk panelinde bir miktar varmış sanırım.
Tahminimce 24G2U'nun ilk paneli kadar ghosting olur, çok değil yani. Ghosting demek yanlış olur ona.

halt4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
halt O'carrick
Tahminimce 24G2U'nun ilk paneli kadar ghosting olur, çok değil yani. Ghosting demek yanlış olur ona.
M238HCA-L7Z ye baktım panelin kendisinde 5ms gtg yazıyor bahsedilen 2 ms menü modlarıyla ulaşılabilen değer yani değilmi bir incelemede averaj 4.5 gördüm diye hatırlıyorum benim istediğim 5in üstüne çıkmaması ama yeni panelde büyük ihtimal çıkıyordur.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
M238HCA-L7Z ye baktım panelin kendisinde 5ms gtg yazıyor bahsedilen 2 ms menü modlarıyla ulaşılabilen değer yani değilmi bir incelemede averaj 4.5 gördüm diye hatırlıyorum benim istediğim 5in üstüne çıkmaması ama yeni panelde büyük ihtimal çıkıyordur.
Kaç ms verdiğini monitörün incelemesine bakarak söylemek lazım, ben G24F'in tepki süresini ölçen bir incelemeye rastlamadım henüz.

UFO testinden tepki süresinin çoğu monitörden iyi olduğu anlaşılıyor ama.

halt4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
halt O'carrick
Kaç ms verdiğini monitörün incelemesine bakarak söylemek lazım, ben G24F'in tepki süresini ölçen bir incelemeye rastlamadım henüz.
ben birkaç saat önce bir videoda görmüştüm ama şu an bulamıyorum videoyu ve g24f-2 nin de hiç incelemesi yok.

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Veysel Tunç
Arkadaşlar yorumlarınızı pek anlayamadım. Şu an 3499 olarak satışta olan ürün iyi değil mi? Ya da ürün kalitesi mi bozulmuş?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
G24F'nin renk değerleri EX2510S'den çok daha iyi EX2510 olan eski model yine iyi durumdaymış ama yeni gelen S modelinde panel değişmiş renklerin doğruluğu bozulmuş parlaklık düşmüş berbat etmişler benq çıkıp S modeli için srgb %99 demiş ama techless'ın ölçümlerine göre bu değer yalan EX2510 için parlaklığa 400nit demişler ama bu değeri sadece hdr açıkken görebiliyor kapalı iken 300e falan iniyor S modelinde ise daha da azalmış bu değer.
G24F-2 nin de paneli değişmiş ama durum EX2510S gibi mi emin değilim redditte eski G24F'sini düşürüp kıran ve G24F-2 alan bir kullanıcının yorumuna göre yeni modelde ghosting artmış.
Hocam eski konu indirim bitmiş bilgi paylaşımı için lütfen monitör bölümünde konu açın

halt4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
halt O'carrick

UFO testinden tepki süresinin çoğu monitörden iyi olduğu anlaşılıyor ama.
yeni panelin de testi olsa göreceğiz ne kadar fark var eski g24f çok iyi o konuda alan insanlardan ghosting testi rica ediyorum ama çoğu nasıl çekileceğini bile bilmiyor pcden ekran kaydı alıp atan var :D

Allmuted

80+ Bronze

Ekler

• 8639b0ef-dc71-4dab-9123-eaeeb88fae05.jpg
    8639b0ef-dc71-4dab-9123-eaeeb88fae05.jpg
    176.6 KB · Hit: 57

halt4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
halt O'carrick
Dostum ne bobin sesi ne ghosting ne ölü piksel bunların hiçbirine denk gelmedim. Ama teknoloji şans işi yine de servisten değişimi olur diye düşünüyorum. Ben düşünürken 1100tl zam geldi bu monitöre haftasonu indirimiyle 3400tlye aldım şimdide 3500tl den satıyorlar bir an önce al geç pişman olmazsın hatalı üretim bir şey gelmezse.
yeni modelde cızırtı olayı yok zaten ama dediğim gibi incelemesi yok ghostingi bir türlü göremedim olsa eskisinin değerleriyle kıyaslayıp karar verip alıcam. g24f-2 kullanan bir arkadaş ufo testinde smart od modunda en yüksek hertz değerinde telefon ile soldan sağa ufoyu takip ederek çekip atabilirse çok yardımcı olur.

kettruck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berk Yet
1664360743918.png

Siparişi verdim.Geldiği zaman detaylı bir şekilde inceleyip sizlere bildiririm.

Rochezdea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Aydın
sepete ekledim 5 dakika sonra ödemeye geçecekcek baktım ki fiyatı 3499 oldu nasıl bi şey anlamadım

Top Bottom