Seste problem olmaz sorun yaratır mi Fps drop vsTechpowerup testlerine göre ısınan ve sesli çalışan bir model, undervolt yaparak biraz daha indirilebilir, sistemin kalanı iyiyse iade etmeye gerek yok
Burada dual 77 derece de çalışıyor diyordu ama 60 dereceyi geçmiyordu bendeTechpowerup testlerine göre ısınan ve sesli çalışan bir model, undervolt yaparak biraz daha indirilebilir, sistemin kalanı iyiyse iade etmeye gerek yok
77 derece dediği hotspot sıcaklığı karttaki en sıcak nokta, MSI afterburner gibi programlar ayar yapılmadığı sürece hotspot sıcaklığını göstermez, bir de o sessiz bios modundayken verdiği değerler, asıl sıcaklık onun solunda GPU sekmesinde yazanlarİ3 13100f 8x2 16 gb ram h610m bitfenix 600w kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seste problem olmaz sorun yaratır mi Fps drop vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burada dual 77 derece de çalışıyor diyordu ama 60 dereceyi geçmiyordu bende
İade etmeyeyim yani değil mi77 derece dediği hotspot sıcaklığı karttaki en sıcak nokta, MSI afterburner gibi programlar ayar yapılmadığı sürece hotspot sıcaklığını göstermez, bir de o sessiz bios modundayken verdiği değerler, asıl sıcaklık onun solunda GPU sekmesinde yazanlar
Yani oradaki testlerde Asus Dual 61 derece, (sessiz moddayken 67 derece), Gigabyte Windforce ise 78 derece
NVIDIA kartlarının kendini korumaya aldığı derecelere ulaşmadığı sürece sıcaklığa bağlı FPS düşüşü yaşanmaz, bu derece genellikle 83 ve üstü bir rakam olur
Kullanıp denemek lazım ama iade edilecek bir durum yok benceİade etmeyeyim yani değil mi
Merhaba konuyu hoplatıyorum acaba windforceyi aldinizmi nasıl bir ekran kartı bende hazır sistem alacam ve içerisinde bu var.İade etmeyeyim yani değil mi
Fazla ısınıyordu hocam, sonra komple sistemi değiştirdim. RTX 4070 Ryzen 5 7600'e geçtim.Merhaba konuyu hoplatıyorum acaba windforceyi aldinizmi nasıl bir ekran kartı bende hazır sistem alacam ve içerisinde bu var.
Yani alınmaz diyorsunuz kısacasıFazla ısınıyordu hocam, sonra komple sistemi değiştirdim. RTX 4070 Ryzen 5 7600'e geçtim.