🔥İndirim Gigabyte 5070 Tİ 41.999 TL

Bugün ikinci el pny epic x 2 aylik cihaz kaporasini verdim 3 fanli olanı. 37 bine geldi. O mu daha mantıklı bu mu acaba ?

Geçen gördüğümde kararsız kalmıştım almadığım için pişman oldum şimdi direkt çektim akbank'a 5 taksit yapıyormuş 😂

42k ve altına alınabilecek en mantıklı kartlar benim için colorful ve pny. Colorful sadece cuma günleri düşebiliyordu fakat pny’nin bulunması çok daha kolay olduğundan şahsen bende pny aldım ve oldukça memnunum. Zotac, inno3d ve gigabyte’ın ise giriş seviyesi kartları olduğundan ve sff olduğundan bu iki model kart varken alınması bana hiç mantıklı gelmiyor.

Taksit konusu bambaşka bir konu ama 2 slot bir kartın 3 slot bir karttan daha iyi demek tamamen saçmalıktır.
Inno 3d daha iyi taksit imkanı da var redditten incelemelerine bakabilirsin n11 ve hepsiburadada mevcut

Son düzenleme:
42k ve altına alınabilecek en mantıklı kartlar benim için colorful ve pny. Colorful sadece cuma günleri düşebiliyordu fakat pny’nin bulunması çok daha kolay olduğundan şahsen bende pny aldım ve oldukça memnunum. Zotac, inno3d ve gigabyte’ın ise giriş seviyesi kartları olduğundan ve sff olduğundan bu iki model kart varken alınması bana hiç mantıklı gelmiyor.

Taksit konusu bambaşka bir konu ama 2 slot bir kartın 3 slot bir karttan daha iyi demek tamamen saçmalıktır.
Inno3d sff mi hocam? Bilmediğimden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca pny nin bazı üretim serilerinde sorun olduğunu okumuştum.
Üretici (NVIDIA) — bazı 5070 Ti modellerinde ROP birimlerinden birinin eksik olabileceğini doğruladı. Bu durumda teorik olarak %4 civarı performans kaybı oluyor.

Inno3d sff mi hocam? Bilmediğimden soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca pny nin bazı üretim serilerinde sorun olduğunu okumuştum.
Üretici (NVIDIA) — bazı 5070 Ti modellerinde ROP birimlerinden birinin eksik olabileceğini doğruladı. Bu durumda teorik olarak %4 civarı performans kaybı oluyor.
Evet inno3d bir sff karttır.
ROP birimlerinin eksik olması marka ile değil nvidia ile kaynaklıdır.

Geri