🔥İndirim Gigabyte 5070 Tİ 41.999 TL

Arkadaşlarş 5070Ti bakıyorum sizce Galax mı Windforce mu? 41k seviyesinde. Yada beklemeye devam mı etmeliyiz?

Arkadaşlarş 5070Ti bakıyorum sizce Galax mı Windforce mu? 41k seviyesinde. Yada beklemeye devam mı etmeliyiz?
hocam ben pny bekliyorum acaba alsam mı diyorum da kararsız kaldım acaba pny 40 seviyesinde bulunur mu taksitli o da düşündürüyor

Bir kartın sff olması için 2,5 slot veya daha ince, uzunluk olarak 304mm’yi geçmemesi gerek.
Anladım ama biraz araştırdıktan sonra bu kartın tam anlamıyla sff olmadığını gördüm. Sff diye bir belirtme yok ayrıca sff kartlara göre büyük olduğu söyleniyor. Pny gibi Nvidia tarafından bile açıklaması yapılmış bir kart ve üretim serilerinin bazılarında problem yaşanan bir markanın kartını almaktansa galax veya inno3d daha mantıklı kalmıyor mu? Reddit yorumlarında da inno3d nin soğutma açısından iyi olduğunu gözlemledim ne düşünüyorsun hocam?

Anladım ama biraz araştırdıktan sonra bu kartın tam anlamıyla sff olmadığını gördüm. Sff diye bir belirtme yok ayrıca sff kartlara göre büyük olduğu söyleniyor. Pny gibi Nvidia tarafından bile açıklaması yapılmış bir kart ve üretim serilerinin bazılarında problem yaşanan bir markanın kartını almaktansa galax veya inno3d daha mantıklı kalmıyor mu? Reddit yorumlarında da inno3d nin soğutma açısından iyi olduğunu gözlemledim ne düşünüyorsun hocam?
Sff diye belirtme olmasına gerek yok. Sff dediğimiz şey küçük kasalar için uygunluktur ve bu kartın ölçüleri sff standartlarına uygundur. Ayrıca inno3d konudaki gigabyte modelinden 9mm daha incedir.

ROP olayı dediğim gibi pny ile hiçbir alakası yoktur. Eksik rop ile ilk başlarda karşılaşanlar vardı fakat pny’ye ye özgü değildi ve kart değişimleri yapıldı. Şu anda bir kullanıcının eksik ROP ile karşılaşması çok ama çok düşük bir ihtimaldir ve olduğu durumda değişim kesinlikle yapılır.

Aralarında az bir fark olsa bir şey demezdim ama aralarındaki fark azımsanacak bir fark değil.

Son düzenleme:
Hocam sizin bahsettiğiniz sorunlu kart PNY kaynaklı değil ndivia kaynaklı oluyor.

Hocam sizin bahsettiğiniz sorunlu kart PNY kaynaklı değil ndivia kaynaklı oluyor.
Sizce iptal edeyim mi Inno3dyi yoksa gerek yok mu? Windforcedan çok şikayet duydum. Colorful ve pnyyi bulamadım. Galax ve Inno3d arasında kaldım. Alınmaz bir kart mı sff olduğundan dolayı?

Sizce iptal edeyim mi Inno3dyi yoksa gerek yok mu? Windforcedan çok şikayet duydum. Colorful ve pnyyi bulamadım. Galax ve Inno3d arasında kaldım. Alınmaz bir kart mı sff olduğundan dolayı?
hocam acıkcası ben 1 aydır belki daha uzun süredir pny bekliyorum geldiğinde fiyat ne olur bilmiyorum. taksitli olur mu bilmiyorum. inno3 tasarım olarak sevmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acıkcası sff oldugu için değil de fiyattan dolayı bekliyorum belkide hata yapıyorum. uyguna bulduysanız alınır bence tasarım falan hoşunuza gittiyse

Vatan bilgisayardan indirim ile RX 9070xt tuf versiyonunu almıştım dün kargoya vermemişlerdi bu kampanyayı gördüm TEŞEKKÜR EDERİM takıp edip konu açan arkadaşa hemen iade ettim bunu aldım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-30 212526.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-30 212526.webp
    7.6 KB · Hit: 44
  • Ekran görüntüsü 2025-11-30 212725.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-30 212725.webp
    12.7 KB · Hit: 43
Galax mı yoksa Gigabyte bu modeli mi bilgisi olan var mı? Galax daha çok önerilmiş diye okudum forumlarda.

Acaba yeni yıla girmeden son bir indirim daha olur mu ? assında fiyatı şuan iyi ama Gigabyte karşı takıntım var.

bende bu kart var. 4-5 aydır kullanıyorum
en ucuz hangisi ise onu alırım size de onu tavsiye ederim ... undervolt ile en ağır oyunda 200w üstü çekmez 5070ti ler. 5090 alacaksanız üst model alın 5070 de en ucuzunu alın size tavsiyem budur.

bende bu kart var. 4-5 aydır kullanıyorum
en ucuz hangisi ise onu alırım size de onu tavsiye ederim ... undervolt ile en ağır oyunda 200w üstü çekmez 5070ti ler. 5090 alacaksanız üst model alın 5070 de en ucuzunu alın size tavsiyem budur.
Sogutma performansından memnunmusun hocam. Kart kaç derecelerde çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,247
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri