Inno3d sff mi hocam? Bilmediğimden soruyorum
![]()
Inno3D RTX5070Ti X3 OC 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Inno3D RTX5070Ti X3 OC 16 GB GDDR7 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
hocam ben pny bekliyorum acaba alsam mı diyorum da kararsız kaldım acaba pny 40 seviyesinde bulunur mu taksitli o da düşündürüyorArkadaşlarş 5070Ti bakıyorum sizce Galax mı Windforce mu? 41k seviyesinde. Yada beklemeye devam mı etmeliyiz?
Anladım ama biraz araştırdıktan sonra bu kartın tam anlamıyla sff olmadığını gördüm. Sff diye bir belirtme yok ayrıca sff kartlara göre büyük olduğu söyleniyor. Pny gibi Nvidia tarafından bile açıklaması yapılmış bir kart ve üretim serilerinin bazılarında problem yaşanan bir markanın kartını almaktansa galax veya inno3d daha mantıklı kalmıyor mu? Reddit yorumlarında da inno3d nin soğutma açısından iyi olduğunu gözlemledim ne düşünüyorsun hocam?Bir kartın sff olması için 2,5 slot veya daha ince, uzunluk olarak 304mm’yi geçmemesi gerek.
Sff diye belirtme olmasına gerek yok. Sff dediğimiz şey küçük kasalar için uygunluktur ve bu kartın ölçüleri sff standartlarına uygundur. Ayrıca inno3d konudaki gigabyte modelinden 9mm daha incedir.Anladım ama biraz araştırdıktan sonra bu kartın tam anlamıyla sff olmadığını gördüm. Sff diye bir belirtme yok ayrıca sff kartlara göre büyük olduğu söyleniyor. Pny gibi Nvidia tarafından bile açıklaması yapılmış bir kart ve üretim serilerinin bazılarında problem yaşanan bir markanın kartını almaktansa galax veya inno3d daha mantıklı kalmıyor mu? Reddit yorumlarında da inno3d nin soğutma açısından iyi olduğunu gözlemledim ne düşünüyorsun hocam?
Hocam sizin bahsettiğiniz sorunlu kart PNY kaynaklı değil ndivia kaynaklı oluyor.Anladım ama biraz araştırdıktan sonra bu kartın tam anlamıyla sff olmadığını gördüm. Sff diye bir belirtme yok ayrıca sff kartlara göre büyük olduğu söyleniyor. Pny gibi Nvidia tarafından bile açıklaması yapılmış bir kart ve üretim serilerinin bazılarında problem yaşanan bir markanın kartını almaktansa galax veya inno3d daha mantıklı kalmıyor mu? Reddit yorumlarında da inno3d nin soğutma açısından iyi olduğunu gözlemledim ne düşünüyorsun hocam?
Sizce iptal edeyim mi Inno3dyi yoksa gerek yok mu? Windforcedan çok şikayet duydum. Colorful ve pnyyi bulamadım. Galax ve Inno3d arasında kaldım. Alınmaz bir kart mı sff olduğundan dolayı?Hocam sizin bahsettiğiniz sorunlu kart PNY kaynaklı değil ndivia kaynaklı oluyor.
hocam acıkcası ben 1 aydır belki daha uzun süredir pny bekliyorum geldiğinde fiyat ne olur bilmiyorum. taksitli olur mu bilmiyorum. inno3 tasarım olarak sevmedim.Sizce iptal edeyim mi Inno3dyi yoksa gerek yok mu? Windforcedan çok şikayet duydum. Colorful ve pnyyi bulamadım. Galax ve Inno3d arasında kaldım. Alınmaz bir kart mı sff olduğundan dolayı?
acıkcası sff oldugu için değil de fiyattan dolayı bekliyorum belkide hata yapıyorum. uyguna bulduysanız alınır bence tasarım falan hoşunuza gittiyseSizce iptal edeyim mi Inno3dyi yoksa gerek yok mu? Windforcedan çok şikayet duydum. Colorful ve pnyyi bulamadım. Galax ve Inno3d arasında kaldım. Alınmaz bir kart mı sff olduğundan dolayı?
Sogutma performansından memnunmusun hocam. Kart kaç derecelerde çalışıyorbende bu kart var. 4-5 aydır kullanıyorum
en ucuz hangisi ise onu alırım size de onu tavsiye ederim ... undervolt ile en ağır oyunda 200w üstü çekmez 5070ti ler. 5090 alacaksanız üst model alın 5070 de en ucuzunu alın size tavsiyem budur.