1 dakikada belli olmaz. 6 dakikada sıcaklıklar en tepeye ulaşmış oluyor. En az 6 dakika yapman lazımArkadaslar ust uste 3 kez soktum 1er dakikalik ilk seferde max 59 ikinci sefer 61 ucde 63u gördü sıcaklık olarak , 2k yaptım bu değerler iyi mi
5 yada 10 dk olarak yapmanız gerekArkadaslar ust uste 3 kez soktum 1er dakikalik ilk seferde max 59 ikinci sefer 61 ucde 63u gördü sıcaklık olarak , 2k yaptım bu değerler iyi mi
Suan ust uste 5.seferdeyim 65de ve fps 2501 dakikada belli olmaz. 6 dakikada sıcaklıklar en tepeye ulaşmış oluyor. En az 6 dakika yapman lazım
Normal açsana dostum 10 dakika yap bak.Suan ust uste 5.seferdeyim 65de ve fps 250
gaming oc mu aorus muArkadaslar ust uste 3 kez soktum 1er dakikalik ilk seferde max 59 ikinci sefer 61 ucde 63u gördü sıcaklık olarak , 2k yaptım bu değerler iyi mi
Gaming ocgaming oc mu aorus mu
Nerden seçiyoruz onu kusuruma bakmaNormal açsana dostum 10 dakika yap bak.
bende de aorus var 1 saatte 59u geçmedi normal sıcaklıklarGaming oc
Run olana tıkla sadece benchmarklara değil.Gaming oc
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden seçiyoruz onu kusuruma bakma
Tamamdir simdi senin icin baslattimRun olana tıkla sadece benchmarklara değil.
coil whine çıkıyor mu furmarkta,bir de kaç w çekiyor furmarktaTamamdir simdi senin icin baslattim
Toplam 10dakika yap bak sıcaklıklara.Tamamdir simdi senin icin baslattim
5 ve 10. Dkdaki sonuçlarımı paylasayim?
5 ve 10. Dkdaki sonuçlarımı paylasayim?
Tamamdir paylasacagimToplam 10dakika yap bak sıcaklıklara.
Toplam 10dakika yap bak sıcaklıklara.
10 dakika sonucu 67 derece oldu son 2 3 dk sicaklik sabit kaldı5 yada 10 dk olarak yapmanız gerek