Gigabyte a320m-h modeline uygun ram

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,143
Merhaba arkadaşlar aslında sorunum şöyle başladı arkadaşa pc dizdik ucuza getirdik biraz. R5 2600 ve 16 gb t force ram aldık
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL18 Kırmızı Gaming Ram - TLZRD48G2666HC18H01
bu ramlerden aldık 2 adet ve bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok. Sonra gigabyte aradık ve bios gerekmediğini söylediler işlemci için ve ramleri sorduklarında uyumlu olmadığını söylediler. İnternette nasıl bulacağız buna uygun ram acaba ?

Anakartın destek kısmına bakarsanız resmî olarak desteklediği RAM'leri görebilirsiniz. Oraya bi' bakın derim.

Anakartın destek kısmına bakarsanız resmî olarak desteklediği RAM'leri görebilirsiniz. Oraya bi' bakın derim.
Hocam bakıyorum arattığım modeller hep farklı seri noları çıkıyor. Anlamadım ki artık üretmiyorlar mı kafayı yiyeceğim resmen.

Hocam bakıyorum arattığım modeller hep farklı seri noları çıkıyor. Anlamadım ki artık üretmiyorlar mı kafayı yiyeceğim resmen.
O liste genellikle yenilenmez bunu söylemeyi unuttum. Normalde çoğu RAM ile sorunsuz kullanabilmeniz lazım ama hepsinin desteklenmeyebiliyor. İade etmek ve başka RAM almak mantıklı olur.

O liste genellikle yenilenmez bunu söylemeyi unuttum. Normalde çoğu RAM ile sorunsuz kullanabilmeniz lazım ama hepsinin desteklenmeyebiliyor. İade etmek ve başka RAM almak mantıklı olur.
Hocam elimde 2 tane ram vardı biri dediğim ramler diğeri de xpg AX4U3000316G16A-SR41 diğeri de bu ama ikisiyle de çalışmıyor. Anlamıyorum gerçekten.

Yardımcı olacak biri yok mu arkadaşlar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,377
Üyeler
188,092
Son üye
Dedebeyonline
Geri