Arkadaşlar bios güncellemesi yapacağım, anakartim system info'ya girdiğimde A520M H olarak gözüküyor (ektedir), ben bu sistemi donanım arşivi - tebilon işbirliğinden hazır kasa olarak aldım, ve donanım arşivi videosunda anakart kutusunda A520M K V2 modeli olduğu yazıyor (kendi kurumu attım ve hatırlamıyorum) . Bu kartlar aynı mı ? Yani A520M K V2 ile A520M K HE aynı modeller mi ? Yardım ederseniz çok sevinirim , bios guncelleyecegim,bilgisayardan pek anlayan birisi değilim, bilgisayarı alalı 6 ay oldu ,bios güncellemesi yapmam gerektiğini falan yeni öğrendim, çok zaman bulamıyorum PC'de . Sistemin fotoğrafını attım, aldigim sistem bu ve yalnış bilmiyorsam bir özelleştirme yapmadım (emin değilim) .Cevap verirseniz sevinirim. Acil birazcık mümkünse.
Birde bios güncellemesi rev'imizi nereden öğreneceğiz ? Version 1 , 2 falan farklı diyor Recep baltaş videoda . Birde şunu sormak istiyorum , biosun son sürümünü belleğe attıktan sonra , "şimdi belleği ana karta takıyoruz" diyor , o nasıl oluyor , kasayı açıp USB yi anakarta mı takmam lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bios güncellemesi rev'imizi nereden öğreneceğiz ? Version 1 , 2 falan farklı diyor Recep baltaş videoda . Birde şunu sormak istiyorum , biosun son sürümünü belleğe attıktan sonra , "şimdi belleği ana karta takıyoruz" diyor , o nasıl oluyor , kasayı açıp USB yi anakarta mı takmam lazım?
Ekler
Son düzenleme: