Aldımm. Lenovo ideapad alıcaktım buna nasipmiş 3070 iyi midir? acaba bakmadan aldım
Bence memnunum. Mux swich yok haberin olsun. Soğutması(bu yüzden fanlar genelde gürültülü çalışıyor) çok iyi. Sadece ufak tefek arada aourus un kendi yazılımı sıkıntı çıkarıyor ama sakıntı yok genel olarak. Rdr2 en yüksek ayarda dlss açık 50-60 fps veriyor. Şarjı 2-3 saat arası klasik gaming laptop. Kasa kalitesi de plastik olmasına rağmen çok iyi. Iyi seçim olmuş iyi günlerde kullanın. 80 dereceyi geçtiği görmedim henüz cihazın (oyun oynarken turbo modu açık olması dahilinde). boşte 2. m2 slotu da ilave ssd de takabiliyorsunuz. ekran kalitesi yeterli düzeyde parlakğı en sonra getirmeye gerek olmuyor.Ekran kartıda %130 watt.
Aynen 23000 TL'ye aldım bide mux switch yok diyorlar ne oluyor acaba bu23.000 TL'ye mi aldınız? Gayet iyi bir model. Sıkıntı yaşamazsınız.
e spor oyunlarında %25%30 story oyunlarda %10 akadar fps kaybı demek oluyor ama fiyatına göre iyi o fiyata muxu esgeçebilirsinAynen 23000 TL'ye aldım bide mux switch yok diyorlar ne oluyor acaba bu
hmm kötü bi olaymış ama yapacak bişey yok güzel cihaze spor oyunlarında %25%30 story oyunlarda %10 akadar fps kaybı demek oluyor ama fiyatına göre iyi o fiyata muxu esgeçebilirsin
hmm kötü bi olaymış ama yapacak bişey yok güzel cihaz
Anladım çok saol yardımın için hemen gelse keşkeHarici monitöre ile çözülüyor mux swichRehber - MUX Switch nedir?
Merhaba sevgili kullanıcılar bugün sizlere laptoplarla ilgili olan ve çoğu kişinin klavye ile ilgili olduğu MUX Switch'i anlatacağım. -MUX Switch Nedir? En basit tabirle performans artışı sağlayan bir görüntü sistemidir. Dolayısıyla, bir MUX yongası, iGPU ve dGPU'nun dahili ekrana nasıl...www.silicone-forum.com
Tamamdır saolunyok çıkmıyor son 5-6 senede üretilen cihazlarda pek böyle bir özellik görmedim
Ekran Hz oranını değiştir ve driverilarin hepsini güncelle başta Windows updateleri@xmert96x hocam müsaitseniz bakabilirmisiniz cihaz elime ulaştı ama kasıyor biraz controlcenter dan olduğunu düşünüyorum ayar nasıl yapıcam acaba şuan yazarken falan kasıyor masaüstüne sorun yok