Hocam B450M S2H alabiliyorum 2060 Super takacagım sorun olurmu?B450M-A PRO MAX.
Ama alabilirsen B450M S2H.
Hocam elimde 1. ya da 2. nesil bir ryzen yok nasıl güncelleştirme yapacagım?Bios güncellemesi olmadan çalışmaz, o anlamda söylemiştim.
Hocam B450M S2H alabiliyorum 2060 Super takacagım sorun olurmu?
AMD Ekran kartlarını sevmiyorum.Anakart ile Ekran kartının alakası yok. ve 2060S Almadıysan 5700XT öneririm.
SAtılan yere sorabilirsin güncelleme ile geliyormu diye.Hocam B450M S2H alabiliyorum 2060 Super takacagım sorun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam elimde 1. ya da 2. nesil bir ryzen yok nasıl güncelleştirme yapacagım?
Zaten galax 2060s uper almak daha mantıkıl genel olarak.AMD Ekran kartlarını sevmiyorum.
Hocam ben Gigabyte GeForce RTX2060 Super Windforce almayı planlıyorum nasıldır?SAtılan yere sorabilirsin güncelleme ile geliyormu diye.
Zaten galax 2060s uper almak daha mantıkıl genel olarak.
gigabytenin son dönemki kartlarında fan eğrisi biraz agresif yani fan çok ani hızlanabiliyor ama sıcaklık konusunda problem olmaz herhalde youtubeden izleyebilirsiniz termal değerleriniHocam ben Gigabyte GeForce RTX2060 Super Windforce almayı planlıyorum nasıldır?
Gerek yok galaxın kartı teknobiyotikte 3500 TL yani onu alsan daha iyi 1click OC özelliği de var.Hocam ben Gigabyte GeForce RTX2060 Super Windforce almayı planlıyorum nasıldır?
Niye??Gigabyte B450M H daha iyi.
Hocam galax ın görüntüsünü falan sevmiyorum o kadar para vericeksem görüntüsüde iyi olsun yani .Gerek yok galaxın kartı teknobiyotikte 3500 TL yani onu alsan daha iyi 1click OC özelliği de var.
Niye??
O zaman 1660ti seviyelerine düşün ROG alın. Maalesef o fiyata görüntüsü güzel bi 2060S yok.Hocam galax ın görüntüsünü falan sevmiyorum o kadar para vericeksem görüntüsüde iyi olsun yani .
Galaxın görüntüsüne de kötü demezsin yani. hazır ssitem alıyorsan strix modeli bulunan sistem var incehespataHocam galax ın görüntüsünü falan sevmiyorum o kadar para vericeksem görüntüsüde iyi olsun yani .