Bununla ilgili bir rehber var zaten aklımda. Tabii kendi elimde B450M S2H olmadığı için ona sahip olan birinden yardım alacağım, o talihli kişi de @Redmental hocamız .Hayır, RGB desteği bile tam anlamıyla yok. @crazyreign daha iyi bilir.
Bununla ilgili bir rehber var zaten aklımda. Tabii kendi elimde B450M S2H olmadığı için ona sahip olan birinden yardım alacağım, o talihli kişi de @Redmental hocamız .
Öyle vallahi. Keşke tamamiyle RGB destekleseydi de daha çok önerseydik B450M S2H'yi. Bi' aralar Türkiye'nin anakart örtüsü H110 chipsetli anakartlardı şimdi ise B450M S2H .İyi olur vallahi. Neredeyse satılan tüm sistemlerde S2H var. F/P sistem demirbaşı resmen
Hocam bildiğiniz hgangi anakart rgb destekliyor.Bide bu anakartı alırsam kasam rgb olamazmı.Hayır. RGB'yi de desteklediği söylenemez zaten. Anakarttaki CPU_LED girişi sadece 7 renk destekliyor.
RGB destekleyen çok anakart biliyorum tabii ki, bütçe söylemeden "Şunu al!" diyemem.Hocam bildiğiniz hgangi anakart RGB destekliyor.
Kasanızdaki ARGB fanların girişini RGB girişine takamazsınız, bunlar farklı şeyler.Bide bu anakartı alırsam kasam RGB olamazmı.
650 tl civarı olursa iyi olur hocam.RGB destekleyen çok anakart biliyorum tabii ki, bütçe söylemeden "Şunu al!" diyemem.
Kasanızdaki ARGB fanların girişini RGB girişine takamazsınız, bunlar farklı şeyler.
Hangi mağaza veya siteden?650 TL civarı olursa iyi olur hocam.
O kişinin eline ulaşsa da test etse Kargoda şuan hocam. Sistem tam anlamıyla elime geçince de 2 gün test yapıp deneyimlerimi paylaşacağım , bir rehber-inceleme konusu açacağım.Bununla ilgili bir rehber var zaten aklımda. Tabii kendi elimde B450M S2H olmadığı için ona sahip olan birinden yardım alacağım, o talihli kişi de @Redmental hocamız .