Alabileceğin en hızlı ve en ucuz m2 ssd bu:gigabyte b450m s2h için m2 ssd önerisi 500 gb veya 1 tb
benim ana kartıma uygun değil mi?Alabileceğin en hızlı ve en ucuz m2 ssd bu:
Kingston NV3 SNV3S/1000G
Pci e 4.0 destekli olması dışında geriye doğrıu uyumluluğu var. Ben i7 4790k işlemcili ddr3 lü sistemde kullanmıştım.benim ana kartıma uygun değil mi?
benim ana kartla bu hızları alabiliyorum yani tamamdır hocamPci e 4.0 destekli olması dışında geriye doğrıu uyumluluğu var. Ben i7 4790k işlemcili ddr3 lü sistemde kullanmıştım.
Aynen 4 bin civarı hız alırsınız.benim ana kartla bu hızları alabiliyorum yani tamamdır hocam
Arkadaşın attığı güzel ya da Dramli bi seçenek olan ama daha düşük hızlı bunu öneririm ya da 500gb versiyonunu.Alabileceğin en hızlı ve en ucuz m2 ssd bu:
Kingston NV3 SNV3S/1000G
hocam ssdler konusunda bilgisizim kusura bakmayın dram nedir?Arkadaşın attığı güzel ya da Dramli bi seçenek olan ama daha düşük hızlı bunu öneririm ya da 500gb versiyonunu.
Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD
Dram’e sahip ssdler uzun ömürlüdür ayrıca dramsiz ssdlerin okuma ve yazma hızları yapılan işlem süresi uzadıkça azalır dramde ise böyle olmaz hep sabit hızlarda okur yazar.hocam ssdler konusunda bilgisizim kusura bakmayın dram nedir?
Dram’e sahip ssdler uzun ömürlüdür ayrıca dramsiz ssdlerin okuma ve yazma hızları yapılan işlem süresi uzadıkça azalır dramde ise böyle olmaz hep sabit hızlarda okur yazar.
Yani bi dosyayı kopyalarken dramsiz olan ssdler 4000’le başlayıp 1000’lere kadar düşebilirken dramli ssdler 2200’le başlar maks 2000’e düşer.
Önemli değil hocam.Teşekkür ederim bilgilendirme için
Hocam bi ekleme yapayım bu hızlar öylesine verildi.Ssdlerin hızlarını nesilleri de belirler pci3.0-4.0-5.0 gibi ssd alırken bunu da dikkate alın.Dram’e sahip ssdler uzun ömürlüdür ayrıca dramsiz ssdlerin okuma ve yazma hızları yapılan işlem süresi uzadıkça azalır dramde ise böyle olmaz hep sabit hızlarda okur yazar.
Yani bi dosyayı kopyalarken dramsiz olan ssdler 4000’le başlayıp 1000’lere kadar düşebilirken dramli ssdler 2200’le başlar maks 2000’e düşer.