Neler Yeni

Öneri GİGABYTE B450M S2H sipariş verdim. GİGABYTE B450M S2H V2 geldi. Geri göndereyim mi?

zmete10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zekeriya METE
Öncelikle herkese merhabalar, iyi forumlar
Yavaş yavaş topladığım sistemde Hepsiburada' dan GİGABYTE B450M S2H anakart siparişi vermiştim. GİGABYTE B450M S2H V2 gönderdiler. Geri göndereyim mi? İşlemci olarak Ryzen 5 3600 düşünüyorum. Bu işlemci için daha iyi bir anakart almalıyım belki ama bütçe bu kadar bende işlemciye daha fazla bütçe ayırmayı mantıklı buldum.

Yavaş yavaş topladığım sistemde Hepsiburada' dan GİGABYTE B450M S2H anakart siparişi vermiştim. GİGABYTE B450M S2H V2 gönderdiler. Geri göndereyim mi? İşlemci olarak Ryzen 5 3600 düşünüyorum. Bu işlemci için daha iyi bir anakart almalıyım belki ama bütçe bu kadar bende işlemciye daha fazla bütçe ayırmayı mantıklı buldum.
Çok fark yok buda çok iyi kart

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Bi helallık al satıcıdan bari :D.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
3 tane VSOC fazı yerine 2 tane VSOC fazı var ama her faz başına 2 Low ve High side MOSFET düşüyor.
Pek bir farkı yok açıkçası. Geri gönderecek bir durum yok.

Top Bottom