Lisser
80+ Silver
Dahası
Hocam alınır mı bu fiyata?Muadilleri açısından soruyorum.
2800'e rahatlıkla alınır. Zaten ciddi bir indirim yakalanmadığı sürece Gaming X V2 ve Aorus Elite V2 en mantıklı B550'lerden şuanlık. B550-F ara sıra 3.5-3.6kya düşüyor onun dışında durgun piyasa. Aorusun piyasası 3.4-3.5K falandı normalde 2.8kya düşmüş.Hocam alınır mı bu fiyata?Muadilleri açısından soruyorum.
Teşekkürler hocam aldım.2800'e rahatlıkla alınır. Zaten ciddi bir indirim yakalanmadığı sürece Gaming X V2 ve Aorus Elite V2 en mantıklı B550'lerden şuanlık. B550-F ara sıra 3.5-3.6kya düşüyor onun dışında durgun piyasa. Aorusun piyasası 3.4-3.5K falandı normalde 2.8kya düşmüş.
hocam ben az önce itopyadan aldım 3200e sizce iade edip bunu mu almalıyım ?
Şahsen 400TL için etmezdim de sana kalmış bir durum. İtopyadan hem daha hızlı geliyor hem de garanti kısmı daha avantajlı. Almanyadan 1-2 haftada falan gelir bu ürün.hocam ben az önce itopyadan aldım 3200e sizce iade edip bunu mu almalıyım ?
dogru hocam iptal etmeyim peki güzel marka demi önceden b450m s2h kullanıyordum yanmıştı da inşallah bundan olmaz buda gigabayteŞahsen 400TL için etmezdim de sana kalmış bir durum. İtopyadan hem daha hızlı geliyor hem de garanti kısmı daha avantajlı. Almanyadan 1-2 haftada falan gelir bu ürün.
Sans isi de zor ya. Bi secure boot problemleri falan var hala daha duzeltmediler onu da yasayacagını sanmıyorumdogru hocam iptal etmeyim peki güzel marka demi önceden b450m s2h kullanıyordum yanmıştı da inşallah bundan olmaz buda gigabayte