TaHao
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Ziraat cashback ile 8.700 tl 6 taksitle b650 tomahawk alabilir şuan.Tomahawk 8k ya zor iner gibi
Ziraat cashback ile 8.700 tl 6 taksitle b650 tomahawk alabilir şuan.Tomahawk 8k ya zor iner gibi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDS873GF?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1 siraat 500 tl geri veriyor. Taksit zorunlu değil ama peşin fiyatına 6 taksit varken neden almayasın kiNerde o fiyat bide taksitli almak zorunlu mu
Kampanya nerde gözüküyor linki falan varmı onun herhangi bir ziraat kartı ile sipariş versem 500tlsini geri iademi edicek kartahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BDS873GF?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9&th=1 siraat 500 tl geri veriyor. Taksit zorunlu değil ama peşin fiyatına 6 taksit varken neden almayasın ki
Bankkart mobil uygulamasını indir orada.Kampanya nerde gözüküyor linki falan varmı onun herhangi bir ziraat kartı ile sipariş versem 500tlsini geri iademi edicek karta
Kesin yaşarsınız demiyorum, hava akışın iyiyse ısınsa bile idare eder ama yazın durum ne olur bilemiyorum. Her yaz daha da sıcak oluyor maalesef. Dediğim gibi faz sayısından ziyade faz yapısı ve modeli de önemli. Örneğin 80 Amper olup 10 faz ve kaliteli VRM olması ile 16 faz 55 Amper olması arasından+ ben Amperi yüksek olanı seçerdim. Ama ağır render yapmıyorsanız bunların büyük ölçüde önemi kalmıyor.Yabancı forumlardaki insanların yorumuna baktım kulananlar sorun yaşamamış benimde kasa deepcool ch560 hava akışını beğeniyorum kesin olarak o ısı sorununu yaşar mıyım tasarımsal olarak yanlış olduğundan dolayı kesin yaşarsın mı diyorsun ya bu anakartı alıcam yada b650 gaming plus veya daha fazla para verip tomahawk diğer modellere bakıyorum hepsi 10 faz
Bekliyorum linki kralKesin yaşarsınız demiyorum, hava akışın iyiyse ısınsa bile idare eder ama yazın durum ne olur bilemiyorum. Her yaz daha da sıcak oluyor maalesef. Dediğim gibi faz sayısından ziyade faz yapısı ve modeli de önemli. Örneğin 80 Amper olup 10 faz ve kaliteli VRM olması ile 16 faz 55 Amper olması arasından+ ben Amperi yüksek olanı seçerdim. Ama ağır render yapmıyorsanız bunların büyük ölçüde önemi kalmıyor.
Ben size VRM model ve amper değerlerinin de olduğu bir link atayım, siz oradan da bakarak chatgpt ye yazıp sorun karşılaştırmak istediğiniz modelleri. Ben eski tip Mosfet tasarımı olan bir karta faz sayısı fazla diye o parayı vermem kısacası.
Bekliyorum linki kral
Teşekkür ederim bakıcağım![]()
AM5 Motherboards Sheet (X870/X670/B850/B650/B840/A620)
docs.google.com
Kusura bakmayın geç yazdım, biraz yoğunum bir yandan işle uğraşıyorum.
Alttan model seçip aratabilirsiniz.