🔥İndirim Gigabyte B650 Eagle AX 6.780 TL

Aktif olarak A620M Pro Rs Wifi kullanıyorum bu benim işlemciyi kısıtlıyor mudur nereden anlarız? Ona göre bunu alıp elimdekini satayım.
Sistem imzada var.
@İsimbulamajim

Terbiyesizlik ama bu tam alacağım indirim bitti. Arkadaş, 3 saat daha var diye niye bildirim koyuyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirim hala devam ediyor gözüküyor ama sepette uygulamıyor :D şaka gibi.

Terbiyesizlik ama bu tam alacağım indirim bitti. Arkadaş, 3 saat daha var diye niye bildirim koyuyorsun.

İndirim hala devam ediyor gözüküyor ama sepette uygulamıyor :D şaka gibi.
Alacaksan Asus tuf b650 e wifi al. 7000e geçen ay aldım. Çok iyi anakart.

Alacaksan Asus tuf b650 e wifi al. 7000e geçen ay aldım. Çok iyi anakart.
o fiyattan yok artık hocam, güncel dolar kurundan geliyor. muhtemelen stok eritirlerken aldınız. en düşük 9200, o da amazonda.

İndirim niye hemen bitti böyle?
aynen öyle, bir de uyarı falan da koymamışlar, az kalsın indirimsiz alıyordum. sepette 00:00'dan sonra hala 3 saat kaldı yazıyordu bir de.

o fiyattan yok artık hocam, güncel dolar kurundan geliyor. muhtemelen stok eritirlerken aldınız. en düşük 9200, o da amazonda.

aynen öyle, bir de uyarı falan da koymamışlar, az kalsın indirimsiz alıyordum. sepette 00:00'dan sonra hala 3 saat kaldı yazıyordu bir de.
Evet ince hesaptan 7000e almıştım. Artık bu son sistemim olacak. Asus b650 e wifi ile son gittiği yere kadar kullanacağım. Yaş da ilerledi. Heves de azaldı. Bir on sene ara verelim sistem almaya.
Başka projelerim var. Oyun dünyası bitmez bende ama biraz azaltmak lazım artık.

Arkadaşlar bu anakartı alıp wifi adaptörünün paketini açmamış olan varsa bana ulaşabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,962
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri