Gigabyte b650m s2h kaç tane m2 ssd takabilirim

tunahanozler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar bende şuan 1tane m2 ssd takılı 512gb ama yetmedıgı ıcın 1tb m2 ssd daha alacağım 2 tanesini aynı anda takabilir miyim yoksa dönüştürücü mü almam lazım?

Bir adet yuva var o anakartta

Dönüştürücü alman lazım. X1 yuvan müsait. Dönüştürücü ile m2 ssd kullanabilirsin.

aynısını kullanıyorum 1 adet max 2. için dönüştürücü lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memnunmuyum diye soracaksan bu fiyata çok iyi ve memnunum.

aynısını kullanıyorum 1 adet max 2. için dönüştürücü lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memnunmuyum diye soracaksan bu fiyata çok iyi ve memnunum.
dönüştürücü için diyorsunuz değil mi hocam

ana kart için diyorum 3500tlye alabileceğin en iyi anakartlardan biri dönüştürücü yerine sata ssd de tercih edebilirsin.
hocam oyun falan kurcağımdan sata düşünmüyorum. Valla anakartı da hazır sistemle beraber almıştım 6 ay oldu bi sorun görmedim. Bir tek şu ram slotu 4 falan olsa efsane olcakmış.

hocam oyun falan kurcağımdan sata düşünmüyorum. Valla anakartı da hazır sistemle beraber almıştım 6 ay oldu bi sorun görmedim. Bir tek şu ram slotu 4 falan olsa efsane olcakmış.
ben 2x16 yaptım 2 tb ssd çektim ana kartan fiyatı düşerek keyfime bakıyorum ilerde sistemi güncelleyeceğim zaman b850 tomahawk düşünüyorum da bakalım.

ben 2x16 yaptım 2 tb ssd çektim ana kartan fiyatı düşerek keyfime bakıyorum ilerde sistemi güncelleyeceğim zaman b850 tomahawk düşünüyorum da bakalım.
efsane olmuş bende işte 8x2 var o yüzden sıkıntı🥲

Geri