tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 92
Arkadaşlar bende şuan 1tane m2 ssd takılı 512gb ama yetmedıgı ıcın 1tb m2 ssd daha alacağım 2 tanesini aynı anda takabilir miyim yoksa dönüştürücü mü almam lazım?
hangisini önerirsiniz?Dönüştürücü alman lazım.
max kaç destekler hocam bu? birtane arkadaşın 1000 destekliyordu max1 adet takabilirsin 2. yi takmak istersen dönüştürücü şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
max 1gb okuma yazma verir.max kaç destekler hocam bu? birtane arkadaşın 1000 destekliyordu max
dönüştürücü için diyorsunuz değil mi hocamaynısını kullanıyorum 1 adet max 2. için dönüştürücü lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
memnunmuyum diye soracaksan bu fiyata çok iyi ve memnunum.
ana kart için diyorum 3500tlye alabileceğin en iyi anakartlardan biri dönüştürücü yerine sata ssd de tercih edebilirsin.dönüştürücü için diyorsunuz değil mi hocam
hocam oyun falan kurcağımdan sata düşünmüyorum. Valla anakartı da hazır sistemle beraber almıştım 6 ay oldu bi sorun görmedim. Bir tek şu ram slotu 4 falan olsa efsane olcakmış.ana kart için diyorum 3500tlye alabileceğin en iyi anakartlardan biri dönüştürücü yerine sata ssd de tercih edebilirsin.
ben 2x16 yaptım 2 tb ssd çektim ana kartan fiyatı düşerek keyfime bakıyorum ilerde sistemi güncelleyeceğim zaman b850 tomahawk düşünüyorum da bakalım.hocam oyun falan kurcağımdan sata düşünmüyorum. Valla anakartı da hazır sistemle beraber almıştım 6 ay oldu bi sorun görmedim. Bir tek şu ram slotu 4 falan olsa efsane olcakmış.
efsane olmuş bende işte 8x2 var o yüzden sıkıntıben 2x16 yaptım 2 tb ssd çektim ana kartan fiyatı düşerek keyfime bakıyorum ilerde sistemi güncelleyeceğim zaman b850 tomahawk düşünüyorum da bakalım.