Neler Yeni

Gigabyte bios update

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Nvme felan diyordu m2 ssd yok şuanda bende almama doğru kursam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video varsa atabilir misin ? Yoksa daha detaylı anlatırsan sevinirim çünkü yarın anakart gelicek daha önce hiç böyle sistemi kendim toplamadım yani biraz amatörüm ama pcye hakimim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Nvme felan diyordu m2 ssd yok şuanda bende almama doğru kursam ?

Video varsa atabilir misin ? Yoksa daha detaylı anlatırsan sevinirim çünkü yarın anakart gelicek daha önce hiç böyle sistemi kendim toplamadım yani biraz amatörüm ama pcye hakimim
Intel VMD 11.nesilde geldi. Disklerin görünebilmesi için Windows format ekranında başka bir flash bellek ile sürücüyü güncellemen gerek.

Bu videolar işini görür, benim yazdıklarımın videolu hali.

Sürücüyü de buradan indireceksin. https://www.intel.com/content/www/u...ane-memory-11th-up-to-13th-gen-platforms.html

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Intel VMD 11.nesilde geldi. Disklerin görünebilmesi için Windows format ekranında başka bir flash bellek ile sürücüyü güncellemen gerek.

Bu videolar işini görür, benim yazdıklarımın videolu hali.
Şuan kafama biraz daha oturdu F20 bios güncellemesi yapıyorum sonra bunu bu şekilde kuruyorum ardından pc açılınca f21 kurarım olmadı
Vmd tam görevi ne aslında ? niye bu şekilde çökme meydana gelebiliyor acaba

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Şuan kafama biraz daha oturdu F20 bios güncellemesi yapıyorum sonra bunu bu şekilde kuruyorum ardından pc açılınca f21 kurarım olmadı
Vmd tam görevi ne aslında ? niye bu şekilde çökme meydana gelebiliyor acaba
Direk F21 kur problem yaşayacağını düşünmüyorum. Bende tam işlevinin ne olduğunu bilmiyorum, sadece depolamaya güvenlik sağlıyor sanırım. Intel 13.nesil için yeni sürücü vermişler, sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Yukarıdaki mesajıma indirmen gereken dosyaların sitesinin linkini attım.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Direk F21 kur problem yaşayacağını düşünmüyorum. Bende tam işlevinin ne olduğunu bilmiyorum, sadece depolamaya güvenlik sağlıyor sanırım. Intel 13.nesil için yeni sürücü vermişler, sorunun neyden kaynaklandığını bilmiyorum. Yukarıdaki mesajıma indirmen gereken dosyaların sitesinin linkini attım.
Tamamdır bu konu hakkında başka bilgi alabileceğim bir şey biliyor musunuz ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Tamamdır bu konu hakkında başka bilgi alabileceğim bir şey biliyor musunuz ?
Ek olarak başka bir şey yok, benim yazdığımı uygula bir de videoları izle zaten mantığını direk kavramış olacaksın.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Ek olarak başka bir şey yok, benim yazdığımı uygula bir de videoları izle zaten mantığını direk kavramış olacaksın.
Tamamdır eyvallah yarın bir şey olursa yazarım :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
He bu arada aklıma gelmişken o attığım fotoda vmd diyor ya ona basınca bir şey indiriyor otomatik olarak setup

1674148825017.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
He bu arada aklıma gelmişken o attığım fotoda vmd diyor ya ona basınca bir şey indiriyor otomatik olarak setup

Alıntıyı görüntüle
Sürücüyü direk olarak oraya yüklemişler ona dikkat etmedim :). Benim attığım sürücü daha güncel.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Sürücüyü direk olarak oraya yüklemişler ona dikkat etmedim :). Benim attığım sürücü daha güncel.
Sizin attığınızda bir sürü şey var bu tek direkt bunu kursam daha basit geldi :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Sizin attığınızda bir sürü şey var bu tek direkt bunu kursam daha basit geldi :D
Direk benim attığımı kur. Son videoda nasıl yapacağını detaylı anlatıyor. Format USB'sine atıp güncelliyor.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Direk benim attığımı kur. Son videoda nasıl yapacağını detaylı anlatıyor. Format USB'sine atıp güncelliyor.
Tamamdır

Şuan usb işini yapıyorumda adam videoda sadece bunu atıyor
1674150770402.png

Format usbsinin içine ben başka usbye bunu attım ama attığın linkte setup dosyasıda var onu indirmiyor eleman ?

Son düzenleme:
Top Bottom