ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,502
Hangisini?Hocam 7150 ye düştü alayım mı 9700x için ?
Hangisini?Hocam 7150 ye düştü alayım mı 9700x için ?
Modeli at bakayım o gaming plussa alınıtHocam sizde bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi b650 gaming plus 7200mhz
Modeli at bakayım o gaming plussa alınıt
Yapıştır![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
alınır bu arada iyi fiyat. yeni üyeliğe 200tl kuponda veriyor.![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Satıcı biraz düşündürttü normalde 7.2k ya felan satılıyordu geçenalınır bu arada iyi fiyat. yeni üyeliğe 200tl kuponda veriyor.
Aaağ, link var mı ? Neyi kaçırmışim bakim@TaHao sen bugün asus tuf b650 anakartı kaçırdın 5800tldi
Bana normal geldi satıcı, olmadı iade ederim kutuyı açmadanSatıcıya dikkat et ama
Satıcı biraz düşündürttü normalde 7.2k ya felan satılıyordu geçen
satıcı msi yetkili satıcısı tekramarket. süper satıcı ben msi anakartı genelde ondan alıyorumSatıcıya dikkat et ama
Aaağ, link var mı ? Neyi kaçırmışim bakim
Bana normal geldi satıcı, olmadı iade ederim kutuyı açmadan
satıcı orijinal msi satıcısıSatıcıya dikkat et ama
Hepsi ve Amazon arada direkt bu fiyatlara satıyor ondan dolayı söyledimsatıcı orijinal msi satıcısı