Gigabyte Eagle RTX 3060ti Isınması

Batuhania

80+
Reaksiyon skoru
4
Gigabyte Eagle RTX 3060ti Ekran Kartım garantiden geldi... 79 dereceye dayanıyor. GTA 5 te %100 kullanımı olsun istediğim için framescale özelliğini açtım. Diğer oyunlarda da durum bu şekilde. Sizce de biraz fazla değil mi?

Ekler

• VideoCapture_20230615-020951.jpg
    VideoCapture_20230615-020951.jpg
    354.5 KB · Hit: 176
Gigabyte Eagle,Windforce modellerinde ısınma sorunları kaçınılmaz oluyor zaten. birde kasanın hava sirkülasyonu kötü ise bu dereceleri görmesi normaldir.

Gigabyte Eagle RTX 3060ti Ekran Kartım garantiden geldi... 79 dereceye dayanıyor. GTA 5 te %100 kullanımı olsun istediğim için framescale özelliğini açtım. Diğer oyunlarda da durum bu şekilde. Sizce de biraz fazla değil mi?
bende 3070 gaming versiyonu var maks 70 falan görüyorum , kasa ve sogutma sistemide önemli tabi kasa görselinide atabilirmisin yada marka model yazarsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ekran kartı ısınıyo mal gibi plastik plate koymuslar
plastik plate olduğunu bilmiyordum o modelin 😅

benimkinde öyle belki onda yoktur bilmiyorum kaç fanlısı var adamda

bende 3070 gaming versiyonu var maks 70 falan görüyorum , kasa ve sogutma sistemide önemli tabi kasa görselinide atabilirmisin yada marka model yazarsan

plastik plate olduğunu bilmiyordum o modelin 😅
Hocam kasanın yan kapağı direkt açık... Odanın Penceresi de

3060ti bir tık ısınıyor.Abartılacak bir ısı değil

O model ısınan bir model kasanızın hava akışı iyiyse yapacak ekstra bir şey yok :(

bu sıcakta çok anormal değil

gerçekten üst kısım plastikmi ?

3 fanlısı değil ama 2 fanlısı evet yaz bak google a görünce anlarsın ztn 3060ti ın 2 fanlısını bulamazsan 3060 ın düzüne bak

70-80 dereceden cok korkma yan paneli falan sok istersen ama birde laptopcuları dusun 95 97 derece kullanıyo adamlar her türlü onlardan iyisin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,954
Üyeler
188,855
Son üye
veiiw
Geri