Bilmiyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.Aylardır o fiyatta.
Bilmiyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.Aylardır o fiyatta.
g24f2 nin sadece 180hz olması ve ss ips panel olması bile daha iyi olduğunu gösteriyorKnk kanka daha iyi falan değil hayatta bol şans sana. Monitör de USB hub mu ararsın daha iyi renk kalitesi mi xd . 8bit ile 6+2 bit farkını araştır gel.
bundan önce 5100 liraydı sonra 5600 oldu şimdi de 4700 aylardır o fiyatta falan değil hocamBilmiyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
hahaha olm internet diye bişey var araştırın la. 10hz hayatında bu kadar önemliyse konsuacak bişey yok. ss ıps de sadece 10hz katıyor bahsettiğin iki özellik aynı şey . ek olarak 4-5 aydır kullanıyorum itopyada aldım 2800tl ye fatura atarım ben adlıktan sonra da 3500tl di. normal bir insan evladını iki monitör karsısına koysak hertürlü msı secer. ggabyte sadece asansor yapısı için alınır. diğer asıl monitör özelliklerinde geride. monitörde asıl olay kac bit olduğudur. siz internet kullanmadığınız içn bilmezsenizg24f2 nin sadece 180hz olması ve ss ips panel olması bile daha iyi olduğunu gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan önce 5100 liraydı sonra 5600 oldu şimdi de 4700 aylardır o fiyatta falan değil hocam