Çözüldü✓ Gıgabyte g24f-2 165hz olmuyor

belki ekran kartınız hdmı 2.0 desteklemiyordur
şimdi baktım hdmı/dp 1.2 yazıyor haklısın kanka sorun ekran kartından ötürü 1.4 dp kablo siparişi verdim sorun o geldiğinde çözülecek teşekkür ederim

içinden çıkan kabloyla kullanıyorum hocam bende şu an maksimum 144hz seçeneklerde yok bile 165 ayarlar kısmından herhangi bir şey yaptın mı
herhangi bir şey yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bir de bir sorum olacak monitörün ekran kısmında koruması için arka taraflarında olduğu gibi jelatin var mı bana sanki varmış gibi geliyor :D
öyle bir şey sökmedim sanırım ya arka taraflarından söktüm de hatta az önce kutusunu tekrar düzenledim kocaman bir jelatin ile karşılaşmadım monitörü de kontrol ettim jelatin falan yok

herhangi bir şey yapmadım

öyle bir şey sökmedim sanırım ya arka taraflarından söktüm de hatta az önce kutusunu tekrar düzenledim kocaman bir jelatin ile karşılaşmadım monitörü de kontrol ettim jelatin falan yok
aynen kanka yokmuş jelatin benim gözüm alışık değil 1366x768 60hz monitörden geçince deli ettim kendimi hfksjdhfsd

windows dan değişken Hz i kapat forumdaki çok kişi bunu önermediler 2 inci monitörümü ayarlarken bosuna uğraştım dediğin hz leri almıyorsan sebeplerden birisi olabilir ama ayarlayamıyorsan bilemem

windows dan değişken Hz i kapat forumdaki çok kişi bunu önermediler 2 inci monitörümü ayarlarken bosuna uğraştım dediğin hz leri almıyorsan sebeplerden birisi olabilir ama ayarlayamıyorsan bilemem
grafik ayarlarına baktım ama bulamadım hocam nereden bakıcam açık mı kapalı mı diye

kutusunun içinden çıkan hdmı ile kullanıyorum knk 144 gösteriyor en fazla üstü yok

içinden çıkan kabloyla kullanıyorum hocam bende şu an maksimum 144hz seçeneklerde yok bile 165 ayarlar kısmından herhangi bir şey yaptın mı

kral bir de bir sorum olacak monitörün ekran kısmında koruması için arka taraflarında olduğu gibi jelatin var mı bana sanki varmış gibi geliyor :D
Knk ben alabiyom 165hz ufo testde 180hz de gözüküyor sen yanlış yere takmış olabşlirmsin ?

kutusunun içinden çıkan hdmı ile kullanıyorum knk 144 gösteriyor en fazla üstü yok

Knk 180hz e de çıkabildim

Ekler

• 1FEE7412-AFB6-4635-BA6C-D04672CFA78E.jpeg
    1FEE7412-AFB6-4635-BA6C-D04672CFA78E.jpeg
    659.5 KB · Hit: 55
Son düzenleme:
kanka pek bilmediğim için söylemiştim hele diyom bu niye ucuz sdlfkhsdlkjfd iptal ettim onu şunu aldım
kardeşim sen şaka mısın bu da 60hz

kardeşim sen şaka mısın bu da 60hz
kanka yorumlarına baktım adamlar 240hz alıyor bu kabloyla nasıl 60hz 4k da 60hzdir o muhtemelen 1080p de 240hz almış adamın birisi yazdığı yorumda

Knk ben alabiyom 165hz ufo testde 180hz de gözüküyor sen yanlış yere takmış olabşlirmsin ?

Knk 180hz e de çıkabildim
kanka olay benim ekran kartı ile alakalı gtx 760 kullanıyorum hdmı 2.0 desteklemiyor hdmı 1.2 ve dp 1.2 destekliyor dp 1.4 kablosu sipariş verdim geldiğinde çözülecek muhtemelen sorunum

kanka yorumlarına baktım adamlar 240hz alıyor bu kabloyla nasıl 60hz 4k da 60hzdir o muhtemelen 1080p de 240hz almış adamın birisi yazdığı yorumda

kanka olay benim ekran kartı ile alakalı gtx 760 kullanıyorum hdmı 2.0 desteklemiyor hdmı 1.2 ve dp 1.2 destekliyor dp 1.4 kablosu sipariş verdim geldiğinde çözülecek muhtemelen sorunum
Büyük ihtimalle

Dp kablosuyla bağlaman lazım ve nvidia ayarlarından çözünürlük kısmında pc yazan yerden seçmen gerekiyor. Ekran görüntüsü atayım daha net görürsün. Ayrıca monitörün üzerinden ayarlarda oc modunu aktif etmen gerekiyor. Ondan sonra 180hz görünmeye başlar

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Arkadaşlar sipariş verdiğim kablo bugün elime ulaştı bağlantısını da şimdi yaptım 180hz alıyorum anlık olarak cevaplarınız için çok teşekkür ederim hangi dp kablosu diye soranlar olursa paugge dp 1.4 vesa sertifikalı olarak aratırsanız bulabilirsiniz amazondan sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim iyi akşamlar iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,364
Üyeler
185,258
Son üye
teklan
Geri