- Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi baktım hdmı/dp 1.2 yazıyor haklısın kanka sorun ekran kartından ötürü 1.4 dp kablo siparişi verdim sorun o geldiğinde çözülecek teşekkür ederimbelki ekran kartınız hdmı 2.0 desteklemiyordur
şimdi baktım hdmı/dp 1.2 yazıyor haklısın kanka sorun ekran kartından ötürü 1.4 dp kablo siparişi verdim sorun o geldiğinde çözülecek teşekkür ederimbelki ekran kartınız hdmı 2.0 desteklemiyordur
herhangi bir şey yapmadımiçinden çıkan kabloyla kullanıyorum hocam bende şu an maksimum 144hz seçeneklerde yok bile 165 ayarlar kısmından herhangi bir şey yaptın mı
öyle bir şey sökmedim sanırım ya arka taraflarından söktüm de hatta az önce kutusunu tekrar düzenledim kocaman bir jelatin ile karşılaşmadım monitörü de kontrol ettim jelatin falan yokkral bir de bir sorum olacak monitörün ekran kısmında koruması için arka taraflarında olduğu gibi jelatin var mı bana sanki varmış gibi geliyor
aynen kanka yokmuş jelatin benim gözüm alışık değil 1366x768 60hz monitörden geçince deli ettim kendimi hfksjdhfsdherhangi bir şey yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle bir şey sökmedim sanırım ya arka taraflarından söktüm de hatta az önce kutusunu tekrar düzenledim kocaman bir jelatin ile karşılaşmadım monitörü de kontrol ettim jelatin falan yok
grafik ayarlarına baktım ama bulamadım hocam nereden bakıcam açık mı kapalı mı diyewindows dan değişken Hz i kapat forumdaki çok kişi bunu önermediler 2 inci monitörümü ayarlarken bosuna uğraştım dediğin hz leri almıyorsan sebeplerden birisi olabilir ama ayarlayamıyorsan bilemem
Knk ben alabiyom 165hz ufo testde 180hz de gözüküyor sen yanlış yere takmış olabşlirmsin ?kutusunun içinden çıkan hdmı ile kullanıyorum knk 144 gösteriyor en fazla üstü yok
içinden çıkan kabloyla kullanıyorum hocam bende şu an maksimum 144hz seçeneklerde yok bile 165 ayarlar kısmından herhangi bir şey yaptın mı
kral bir de bir sorum olacak monitörün ekran kısmında koruması için arka taraflarında olduğu gibi jelatin var mı bana sanki varmış gibi geliyor
Knk 180hz e de çıkabildimkutusunun içinden çıkan hdmı ile kullanıyorum knk 144 gösteriyor en fazla üstü yok
içinden çıkan kabloyla kullanıyorum hocam bende şu an maksimum 144hz seçeneklerde yok bile 165 ayarlar kısmından herhangi bir şey yaptın mı
kral bir de bir sorum olacak monitörün ekran kısmında koruması için arka taraflarında olduğu gibi jelatin var mı bana sanki varmış gibi geliyor
kardeşim sen şaka mısın bu da 60hzkanka pek bilmediğim için söylemiştim hele diyom bu niye ucuz sdlfkhsdlkjfd iptal ettim onu şunu aldım
Paugge V1.4 Vesa DisplayPort Sertifikalı 32.40 Gbps Bandwith HBR3 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz Destekli HDR, FreeSync, G-Sync Displayport Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Paugge V1.4 Vesa DisplayPort Sertifikalı 32.40 Gbps Bandwith HBR3 8K 60Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 165Hz, 1080p 240Hz Destekli HDR, FreeSync, G-Sync Displayport Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
kanka yorumlarına baktım adamlar 240hz alıyor bu kabloyla nasıl 60hz 4k da 60hzdir o muhtemelen 1080p de 240hz almış adamın birisi yazdığı yorumdakardeşim sen şaka mısın bu da 60hz
kanka olay benim ekran kartı ile alakalı gtx 760 kullanıyorum hdmı 2.0 desteklemiyor hdmı 1.2 ve dp 1.2 destekliyor dp 1.4 kablosu sipariş verdim geldiğinde çözülecek muhtemelen sorunumKnk ben alabiyom 165hz ufo testde 180hz de gözüküyor sen yanlış yere takmış olabşlirmsin ?
Knk 180hz e de çıkabildim
Büyük ihtimallekanka yorumlarına baktım adamlar 240hz alıyor bu kabloyla nasıl 60hz 4k da 60hzdir o muhtemelen 1080p de 240hz almış adamın birisi yazdığı yorumda
kanka olay benim ekran kartı ile alakalı gtx 760 kullanıyorum hdmı 2.0 desteklemiyor hdmı 1.2 ve dp 1.2 destekliyor dp 1.4 kablosu sipariş verdim geldiğinde çözülecek muhtemelen sorunum
O değil de sen şakasın sanırım 1920 x 1080 de 240 Hz destekliyor o kablo. Cahiliyetini ulu orta belli etmemelisinkardeşim sen şaka mısın bu da 60hz