Neler Yeni

Yardım Gigabyte G24F alınır mı?

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Kesinlikle alınmaz. Kronik sorunlu bir ürün. Forumda aratırsan sorunlar hakkında açılan konuları görürsün.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
uğur demirel
Kronik sorunlu diyorlar sürekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ztheniscafe
bunun yerine Rampage, ViewSonic gibi markalar daha iyi.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Artık bana mı denk geliyor bilmiyorum ama forumda çoğu kişi gigabyte monitörler de ölü piksel den şikayetçi

egebaranakk0

80+ Silver
Selamlar arkadaşlar, max 3500Tl bütçem var, bu monitörü almayı düşünüyorum ; https://itopya.com/gigabyte-238-g24...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u13521
Alınır mı? Fiyatına değer mi?
Forum gene bişey bilmeyenlerle dolmuş kronik vs bundan 3 ay önce 180hz oc modeli 3300 den kapış kapış gitti alanlarında şikayetçi olduğunu hiç duymadim bide ölü piksel boşu yapmişlar her hangi bi ölü pikselde itopya zaten değişim yapiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık bana mı denk geliyor bilmiyorum ama forumda çoğu kişi gigabyte monitörler de ölü piksel den şikayetçi
bunun yerine Rampage, ViewSonic gibi markalar daha iyi.
Kronik sorunlu diyorlar sürekli
Kesinlikle alınmaz. Kronik sorunlu bir ürün. Forumda aratırsan sorunlar hakkında açılan konuları görürsün.
Peki bu nasıl? Başka modellere de açığım. Önerileriniz var ise çok iyi olur.

Velo13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bera Kürtül
Forum gene bişey bilmeyenlerle dolmuş kronik vs bundan 3 ay önce 180hz oc modeli 3300 den kapış kapış gitti alanlarında şikayetçi olduğunu hiç duymadim bide ölü piksel boşu yapmişlar her hangi bi ölü pikselde itopya zaten değişim yapiyor
Onlardan bir tanesi de benim. Şahsen monitörü aldım ve bu fiyata alabileceğim daha iyi bir ürün kesinlikle yok. G24f-2 modeli ara sıra yine İtopya'da 3500-3300 civarlarına iniyor. Bence biraz bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlardan bir tanesi de benim. Şahsen monitörü aldım ve bu fiyata alabileceğim daha iyi bir ürün kesinlikle yok. G24f-2 modeli ara sıra yine İtopya'da 3500-3300 civarlarına iniyor. Bence biraz bekleyin.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Ölü piksel boşu yapmadım dostum çok konu açan gördüm bu konu hakkında 👋

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
G24F sıkıntılı model, G24F-2'de şansına sorunlu gelir sorunsuz gelir. Bana 3 ölü pikselli ve ekrana saniyelik beyaz ışık gelip gidenden geldi. Forumda da sıkıntı yaşayan var yaşamayan var.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
G24F sıkıntılı model, G24F-2'de şansına sorunlu gelir sorunsuz gelir. Bana 3 ölü pikselli ve ekrana saniyelik beyaz ışık gelip gidenden geldi. Forumda da sıkıntı yaşayan var yaşamayan var.
Monitörü değişime gönderdim ama yüksek ihtimal elimizde stok kalmadı diyip para iadesi yapıcaklar.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
O Konuyu atar mısın
Daha çok var 😊😊

Top Bottom