150 tl ye bu var. anakartın sitesinde 8600 destekliyor yazıyor ama bu 8650 yani emin olduktan sonra al baya temize benziyor.Gigabyte ga m61mve rev 1.0 için iyi bir işlemci önerebilir misiniz?
Kanka x2 270 destekler mi anakartım pek bilmiyorum.150 TL ye bu var. anakartın sitesinde 8600 destekliyor yazıyor ama bu 8650 yani emin olduktan sonra al baya temize benziyor.
AMD Phenom X3 İŞLEMCİ - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 994005318
AMD Phenom X3 İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
yani o anakarta alabileceğin en iyi işlemci benim attığım ama 8650 destekliyor mu tam emin değilim. 8600 ü desteklediğini bildiğim için bunu da destekler diye düşünüyorum ama kesin bişey diyemem.Kanka x2 270 destekler mi anakartım pek bilmiyorum.
Tamam eyw reis Allaha emanet olyani o anakarta alabileceğin en iyi işlemci benim attığım ama 8650 destekliyor mu tam emin değilim. 8600 ü desteklediğini bildiğim için bunu da destekler diye düşünüyorum ama kesin bişey diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz araştırdım desteklemiyormuş. x2 leri destekliyor. uyguna bulursan kaparsın.