Neler Yeni

Gigabyte Gaming OC RTX 3090 alınır mı ?

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
Allah Allah adam test etti %75 fanda 67-68i geçmiyordu 4K MSAA8Xte FURMARK yapınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam üstteki üye de aksine ısınıyor diyor kafam allak bullak oldu . Aklıma şu soru da geliyor tamam adamdan gittim aldım serin ama adam kalkıp bios mu attı da serin oldu . Niye ısınmıyor adamın ki
kanka adam doğru düzgün bakımını yapmamıştır ne bileyim kullanım koşulları farklıdır istersen git incelemelerini incele 10 numara karttır kendisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gigabytelarda padler kalitesiz deniyordu. Ben mümkünse AIO modellere yönelirdim 3090 da ne kadar var bilmiyorum tabii 6900xt de falan bulması kısmen kolay. Onun dışında X Trio/Suprim X falan alabilirsin.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
kanka adam doğru düzgün bakımını yapmamıştır ne bileyim kullanım koşulları farklıdır istersen git incelemelerini incele 10 numara karttır kendisi

3070 Ti Gigabyte Gaming OC kullandım zamanında kart resmen 1 sene aralıksız miningte yattı uyudu ne bir macun ne bir bakım görmedi . 4K Ultra oyun açtım 63 dereceydi üstelik 1980 Mhzde takılıyordu. Ve fan sesi gelmiyordu . Furmark bile 62de gezdi %81 fan hızındaydı . Yani Gigabyte Gaming OC benim gözümde o zamanlar ASUS ROG gibi modeldi ama 3090 olunca insan yine de sorası geliyor normalde yayıncılara bile Gigabyte tarafından Aorus değil Gaming OC veriliyor demek ki giga bile arkasında ama yine de yine de sorasım da geliyor .

Gigabytelarda padler kalitesiz deniyordu. Ben mümkünse AIO modellere yönelirdim 3090 da ne kadar var bilmiyorum tabii 6900xt de falan bulması kısmen kolay. Onun dışında X Trio/Suprim X falan alabilirsin.

3090 ikinci el alacağım test ederek . Bütçeme uygun SuprimX maalesef yok termal padi yenilenmiş oluyor velev ki kart açılmamış olsun bu sefer de cayır cayır yanıyor. DA kanalında gördüm kart bildiğin 4K Ultrada 75 derece 77 derece . Şaka gibi değerler . Gaming X Trio ise daha serin ama satan yok maalesef .

Hatta bütçemin altında SuprimX 3090 var tr faturalı hatta ama termal pad yenilenmiş . İnsan güvenemiyor ve satarken de zorluk çıkarabilir

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
3070 Ti Gigabyte Gaming OC kullandım zamanında kart resmen 1 sene aralıksız miningte yattı uyudu ne bir macun ne bir bakım görmedi . 4K Ultra oyun açtım 63 dereceydi üstelik 1980 Mhzde takılıyordu. Ve fan sesi gelmiyordu . Furmark bile 62de gezdi %81 fan hızındaydı . Yani Gigabyte Gaming OC benim gözümde o zamanlar ASUS ROG gibi modeldi ama 3090 olunca insan yine de sorası geliyor normalde yayıncılara bile Gigabyte tarafından Aorus değil Gaming OC veriliyor demek ki giga bile arkasında ama yine de yine de sorasım da geliyor .

3090 ikinci el alacağım test ederek . Bütçeme uygun SuprimX maalesef yok termal padi yenilenmiş oluyor velev ki kart açılmamış olsun bu sefer de cayır cayır yanıyor. DA kanalında gördüm kart bildiğin 4K Ultrada 75 derece 77 derece . Şaka gibi değerler . Gaming X Trio ise daha serin ama satan yok maalesef .
kral kartın furmark testlerinde max gördüğü değer 71 ki bu kartı tam yük altına sokup içini dışına çıkaran bir benchmark testi ayrıca 75 diyelim hadi yine 3090 gibi bir kart için iyi bir değer çünkü o kart otomatik fan devrinde baya aşağıda tutuyor msi afterburnerdan girer biraz arttırırsın fan devrini al sana mis gibi 60 derecede çalışan 3090 otomatik fan devrindeki derecelere takmayın bu kadar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Aslında bi FTW 3 Ultra falan denk getirsen varya :D

x trio falan al bence. Gaming OC de iyi model ama termal pad durumu nasıl hatırlamıyorum. GPU temp olarak en iyi modellerden birisi.

Bu arada 3090 gaming OC' nin TPU da review' ini bulamadım ama sanırım EAGLE ile aynı. Çünkü kart boyutuna kadar aynılar ve soğutma bloğu çok benziyor ama aynı diyemem henüz göremedim.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Aslında bi FTW 3 Ultra falan denk getirsen varya :D

x trio falan al bence. Gaming OC de iyi model ama termal pad durumu nasıl hatırlamıyorum. GPU temp olarak en iyi modellerden birisi.

Hocam ikinci el X trio bulamıyorum bütçeme uygun sadece padleri yenilenmiş satıyorlar ama hani adı ROG SUPRİM olmadıkça gigabyte gaming octan çok farkı olmayacaktır

%75 fan hızında 8xMSAA 4K furmark testinde 10 dakika boyunca 67 derece görüyor alacağım 3090 gaming oc . Eminim Gaming X Triodan farksızdır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam ikinci el X trio bulamıyorum bütçeme uygun sadece padleri yenilenmiş satıyorlar ama hani adı ROG SUPRİM olmadıkça gigabyte gaming octan çok farkı olmayacaktır

%75 fan hızında 8xMSAA 4K furmark testinde 10 dakika boyunca 67 derece görüyor alacağım 3090 gaming oc . Eminim Gaming X Triodan farksızdır
Gigabyte da yüzde biraz yanıltıcı RPM olarak önemli

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
O halde anketli bir gönderi açayım bakayım son kararı öyle veriyim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Allah Allah adam test etti %75 fanda 67-68i geçmiyordu 4K MSAA8Xte FURMARK yapınca
Bilmiyorum ben 2 tane Gigabyte 3090 kullandım, ikisi de ısınıyordu. Özellikle bellek kullanımı arttıkça sıcaklıklar fırlıyor. Furmark belleklere tam yük bindirmiyor, daha çok çekirdeğe yük bindiriyor. Bu yüzden yanıltıcı olabilir. Tabi şöyle bir şey de var bende 3080Ti Gaming O.c`de var mesela 3080Ti modelinin soğutması çok başarılı, TUF seviyesinde. Belki pad değişimine gitmiş olabilirler. Ben iki kartı da 3080Ti ve 3090`ı aynı gün aldım ama eski üretim 3090 gelmiş olabilir bana. Arkadaştan MSI Kombustor Donut testi atmasını ister misin? Mümkünse en az 15 Dk olsun ve Donut testi en yüksek memory yazan olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,564
Üyeler
164,698
Son üye
Mokoko06
Top Bottom