Hee kesin düşmeyecek2700 TL ye bence gayet iyi fiyat alınır
Fiyatlar düşmeyecek hocam beklemenin alemi yok.
Çoğu kişi o kafada hocam. Aslında haklılar da. Çünkü normal zamanda indirimlerle 1500TL civarına 1650S bulunuyordu. 2000 liraya 1660S gördüğümü biliyorum.Normal de bende o kafadanım ama mining ile ebesi bellenmiş RX 470 almak yerine 300-500 daha verip sıfır 1650 almak daha mantıklı.![]()
2 ay önce fiyatların tamamen zirve yaptığı dönemdi normal zaten her zaman bu aylarda güzel indirimler oluyor sözümün arkasındayım ha umarım siz haklı çıkarsınızHee kesin düşmeyecek2 ay önce sorsak 6700xt ler 11.000 TL iken sorsak yine düşmez derdiniz hala diyorsunuz gayet de düşüyor işte. Piyasa şuan fena değil bana göre
Ama piyasanın normale dönmesi demek 1 firmanın indirim yapıp diğer sitelerde yüksek fiyatta satılması değil bütün sitelerde ortalama bir fiyat olmalı ki gerçekten normal diyelim aksi halde indirim kovalamak lazım.3070 ti sistemi piyasa düzgün olsa bile 14 civarlarına toplardın ama daha geçen ay falan gamegaraj da i5 10600kf + z490 + 3070 ti sistem 14.5 duüst seviyelerin fiyatları düştü bile LHR var diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşecek illa çünkü önceden aldığımız kartlarla artık alıcağımız kartlar aynı olmayacak biri lhr biri değil
abi saolasın sen demesen fiyatın güzel olduğunu bilmiyecektimGüzel fiyat.
ne demek kardeşim her zamanabi saolasın sen demesen fiyatın güzel olduğunu bilmiyecektim![]()
cansın abine demek kardeşim her zaman![]()
Geç olsun güç olmasın.2700 TL ye bence gayet iyi fiyat alınır
Fiyatlar düşmeyecek hocam beklemenin alemi yok.