Teklif cinsinden yaparsan daha iyi paraya satarsınElimde 5 adet; GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti OC ekran kartı mevcut. Satmaya kalksam tanesini kaç paraya satabilirim acaba?
1 tanesinide çekiliş ile vermeyi düşünebilirim belki forumda.
Teklif verin hocam bana özelden sorun bir arkadaş dün 5500 TL'ye 2 dk teklif verdi 6 k ya teklif sattı 1050 yiÇekiliş için henüz düşünme aşamasındayım. Sadece ne kadar satabileceğimi öğrenmek istiyorum şuan
birini gönder kardeşim inceleyeyim kaç para eder söylerim sana.Elimde 5 adet; GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti OC ekran kartı mevcut. Satmaya kalksam tanesini kaç paraya satabilirim acaba?
Yazım yanlisiHocam RTX 3060 Ti 6k mı? GTX 1660s'imi bile 7.5kdan sattım
bu arada dostum 3060ı çekilişle veririm diyorsun, gerçekten verebilecekmisin ?Elimde 5 adet; GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti OC ekran kartı mevcut. Satmaya kalksam tanesini kaç paraya satabilirim acaba?
11.5 k hazır bir tanesi için ))Elimde 5 adet; GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti OC ekran kartı mevcut. Satmaya kalksam tanesini kaç paraya satabilirim acaba?
Hocam hiçbir para vermediğim için evet verebilirim.bu arada dostum 3060ı çekilişle veririm diyorsun, gerçekten verebilecekmisin ?
Ne için boş muhabbet? Fiyat öğrenmek boş muhabbet mi oluyor?Boş muhabbetler.