bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Tanesini 13000 TL'den satışa koyabilirsin LHR V2 değilse. LHR V2 ise 11000 TL.
Kim bedavaya 5 tane 3060Tİ verir ki?Hocam hiçbir para vermediğim için evet verebilirim.
1 tanesi bedavaya geldi 1 çekiliş yapacağımı söyledim zatenKim bedavaya 5 tane 3060Tİ verir ki?
Bedava geleni verebilirim sonuçta para vermedim10k+'lık kartı kesinlikle çekilişle verirsin, canı gönülden inanıyorum.
LHR ise, benim TUF 3060 Ti LHR kartıma 12.500 TL teklif gelmişti.
Hey yavrum hey bu devirde 3060 ı kim bulmuşta sen çekilişle vereceksin İŞİN İÇİNDE CC OLAYI YOKSA gayet rahat satarsın diye düşünüyorum fiyat sormaya bile gerek yok aslındaÇekiliş için henüz düşünme aşamasındayım. Sadece ne kadar satabileceğimi öğrenmek istiyorum şuan![]()
Hocam 1 adeti çekilişten çıktı bana öylesine katılmıştım şans eseriHey yavrum hey bu devirde 3060 ı kim bulmuşta sen çekilişle vereceksin İŞİN İÇİNDE CC OLAYI YOKSA gayet rahat satarsın diye düşünüyorum fiyat sormaya bile gerek yok aslında
İşte biz Türk milletinin sorunu bu üşengeçlikten konuyu bile okumamışsınız belliKonu 1 adet çekilişten kaça satarıma döndü.
4 tanesini nasıl aldınız hocamHocam 1 adeti çekilişten çıktı bana öylesine katılmıştım şans eseriZaten belki dedim duruma göre bakacağım
CC olayı dediğiniz ne oluyor tam olarak?
Çekiliş olarak nerenin çekilişi acaba yanlış anlamayın meraktan4 tanesini nasıl aldınız hocam
1 tanesini parayla aldım geri kalan 3 te dayımdan mining yapmak için almıştık fakat yapmadık4 tanesini nasıl aldınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çekiliş olarak nerenin çekilişi acaba yanlış anlamayın meraktan