Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GB Amazon Japonya!

bende şuan sipariş görünmüyor incelemeye aldılar ödemeden dolayı. ne ediyim parayı başka hesabamı aktarıyım
Paran gitmediyse başka hesaba aktar, kart bilgilerini bildiklerinden dolayı dolandırılabilirsin, seri davran derim.

bende şuan sipariş görünmüyor incelemeye aldılar ödemeden dolayı. ne ediyim parayı başka hesabamı aktarıyım
Gerekli evrakları gönderdin mi amazona? Göndermediysen gönderme

sorun olmaz dimi. aynı hesapda 2. bir vadesiz hesap açıp oraya aktardım parayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekli evrakları gönderdin mi amazona? Göndermediysen gönderme
orders bölümüne girdim 1 cancelled order placed in the last 6 months bu yazıyor Your Orders bölümünde. kendiliğinden nasıl böyle oldu

sorun olmaz dimi. aynı hesapda 2. bir vadesiz hesap açıp oraya aktardım parayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orders bölümüne girdim 1 cancelled order placed in the last 6 months bu yazıyor Your Orders bölümünde. kendiliğinden nasıl böyle oldu
Amazon JP den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum, tek bildiğim şey o satıcının dolandırıcı olduğu

Amazon JP den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum, tek bildiğim şey o satıcının dolandırıcı olduğu
Peki bu kadar basitmi yani amazondan dolandırılmak. nasıl dolandırıcı olmadıgını anlayacağız

Peki bu kadar basitmi yani amazondan dolandırılmak. nasıl dolandırıcı olmadıgını anlayacağız
Satıcının yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz. Zaten satıcısı amazon.co.jp'nin kendisi olmayan ürünleri almanızı önermiyorum

Satıcının yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz. Zaten satıcısı amazon.co.jp'nin kendisi olmayan ürünleri almanızı önermiyorum
bu sadece japonyadamı geçerli? amazon.co.jp harici almamak ? yoksa bütün avrupa ülkeleride dahilmi

bu sadece japonyadamı geçerli? amazon.co.jp harici almamak ? yoksa bütün avrupa ülkeleride dahilmi
Avrupa amazonlarında da dolandırıcı satıcılar var daha önce denk geldim özellikle amazon.de de çok var

satıcının amazonun kendisi olmadıgı durumlarda almayalım yani
Yani alabilirsiniz ama yorumlarına bakın satıcının ama en sağlıklısı amazonun kendisi olduğu zaman

Yani alabilirsiniz ama yorumlarına bakın satıcının ama en sağlıklısı amazonun kendisi olduğu zaman
amazondan mesaj geldi. amazon hesabınız eski durumuna döndürüldü. lütfen yeniden sipariş vermek için giriş yapın Diyor. Parayı artık hesaba çeksem bir şey olurmu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri