Neler Yeni

Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8GB Amazon Japonya!

TzioN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Aksu
bende şuan sipariş görünmüyor incelemeye aldılar ödemeden dolayı. ne ediyim parayı başka hesabamı aktarıyım
Paran gitmediyse başka hesaba aktar, kart bilgilerini bildiklerinden dolayı dolandırılabilirsin, seri davran derim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bende şuan sipariş görünmüyor incelemeye aldılar ödemeden dolayı. ne ediyim parayı başka hesabamı aktarıyım
Gerekli evrakları gönderdin mi amazona? Göndermediysen gönderme

IamLazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yüksel ÇAKAR
sorun olmaz dimi. aynı hesapda 2. bir vadesiz hesap açıp oraya aktardım parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerekli evrakları gönderdin mi amazona? Göndermediysen gönderme
orders bölümüne girdim 1 cancelled order placed in the last 6 months bu yazıyor Your Orders bölümünde. kendiliğinden nasıl böyle oldu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
sorun olmaz dimi. aynı hesapda 2. bir vadesiz hesap açıp oraya aktardım parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

orders bölümüne girdim 1 cancelled order placed in the last 6 months bu yazıyor Your Orders bölümünde. kendiliğinden nasıl böyle oldu
Amazon JP den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum, tek bildiğim şey o satıcının dolandırıcı olduğu

IamLazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yüksel ÇAKAR
Amazon JP den daha önce alışveriş yapmadım bilmiyorum, tek bildiğim şey o satıcının dolandırıcı olduğu
Peki bu kadar basitmi yani amazondan dolandırılmak. nasıl dolandırıcı olmadıgını anlayacağız

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki bu kadar basitmi yani amazondan dolandırılmak. nasıl dolandırıcı olmadıgını anlayacağız
Satıcının yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz. Zaten satıcısı amazon.co.jp'nin kendisi olmayan ürünleri almanızı önermiyorum

IamLazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yüksel ÇAKAR
Satıcının yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz. Zaten satıcısı amazon.co.jp'nin kendisi olmayan ürünleri almanızı önermiyorum
bu sadece japonyadamı geçerli? amazon.co.jp harici almamak ? yoksa bütün avrupa ülkeleride dahilmi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bu sadece japonyadamı geçerli? amazon.co.jp harici almamak ? yoksa bütün avrupa ülkeleride dahilmi
Avrupa amazonlarında da dolandırıcı satıcılar var daha önce denk geldim özellikle amazon.de de çok var

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
satıcının amazonun kendisi olmadıgı durumlarda almayalım yani
Yani alabilirsiniz ama yorumlarına bakın satıcının ama en sağlıklısı amazonun kendisi olduğu zaman

IamLazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Yüksel ÇAKAR
Yani alabilirsiniz ama yorumlarına bakın satıcının ama en sağlıklısı amazonun kendisi olduğu zaman
amazondan mesaj geldi. amazon hesabınız eski durumuna döndürüldü. lütfen yeniden sipariş vermek için giriş yapın Diyor. Parayı artık hesaba çeksem bir şey olurmu?

Top Bottom