ne zamandır kullanıyorsun bir de herhangi bir sorun çıktı mı şimdiye kadar bu modeldeGIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz monitörden 5 adet aldım. hepsi de abartısız paneli bozuldu. piyasada mevcut iken yenisi ile değiştirdiler aynı modelden. Onlarda bozuldu. Şuanda senin yukarıdaki mesajda yazdığın monitörü verdiler. Memnun olarak kullanıyorum. Bu tecrübeme göre gigabyte marka monitör bir daha almazdım. Garanti sorun çkarmıyor. değiştiriyor veya muadil model gönderiyor. Fakat paneller tırt. Sen bilirsin gene de.
Bu serisinde kullandığı SS IPS paneller cidden başarılı.GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz monitörden 5 adet aldım. hepsi de abartısız paneli bozuldu. piyasada mevcut iken yenisi ile değiştirdiler aynı modelden. Onlarda bozuldu. Şuanda senin yukarıdaki mesajda yazdığın monitörü verdiler. Memnun olarak kullanıyorum. Bu tecrübeme göre gigabyte marka monitör bir daha almazdım. Garanti sorun çkarmıyor. değiştiriyor veya muadil model gönderiyor. Fakat paneller tırt. Sen bilirsin gene de.
gs25f2 den mi bahsediyorsun yoksa G24F-2 den mi?Bu serisinde kullandığı SS IPS paneller cidden başarılı.
senin yazdğın modeli 10 gündür falan kullanıyorum. garantiden değişimden geldi. şimdilik memnunum. ileride nolur bilemem.ne zamandır kullanıyorsun bir de herhangi bir sorun çıktı mı şimdiye kadar bu modelde
senin almak istediğin modeli diyor tabii ki de.gs25f2 den mi bahsediyorsun yoksa G24F-2 den mi?