Neler Yeni

🔥İndirim Gigabyte GS27Q 27' 2K 170 Hz Monitör 6.399TL

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Hocam ezbere konuşmak yanlış olur bu monitör işinde markacılık yapmak yanlış ürüne bakmak lazım
Msi olan monitörü kullanıyorm ışık sızması var mı var ama beni rahatsız etmiyor açıkçası ips monitör sonuçta
Gigabyte olanın incelemesini yaptıysanız ve onda daha az varsa bile g274qpf e2 gerçekten dolu dolu tatmin edici bir monitör
Şahsen ben memnunum seve seve kullanıyorum
Bir tek ölü pikseli çok olan bir monitör iade etmek sizin için sıkıntıysa 2 kere düşünüp öyle alın
Gİgabytea çok hakim olmadığımdan onun hakkında çok bilgi veremeyeceğim KB.
İyi forumlar
ya mide bulandırıyo işte iade ürün göndermeler vs monitör baktım baktım sistem geldi artık hangisini alcagımı sasırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence fiyat avantajı ve panel kalitesi daha iyi olması sebebiyle iptal edip gigabyte olanı alın. msi ipsler gerçekten çok ışık sızmalı geliyor.
hocam yoruldum artık ya gigabyte ı hiç bilmiyorum bundada sızma ölü pixel iade diyolar ne alalaım biz ya

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
ya mide bulandırıyo işte iade ürün göndermeler vs monitör baktım baktım sistem geldi artık hangisini alcagımı sasırdım

hocam yoruldum artık ya gigabyte ı hiç bilmiyorum bundada sızma ölü pixel iade diyolar ne alalaım biz ya

sen bekle bi ürünün gelsin hocam testlerini yap bi sıkıntı yoksa kullan gitsin varsa da at iadeye takma kafaya

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Gigabyte iyi bi modele benzemiyor geniş gamut bile diyemiyorum 8bit 100 srb model bence bunu almayın

Ama bu da parasına göre işte fiyatı ucuz
Gigabyte iyi bi modele benzemiyor geniş gamut bile diyemiyorum 8bit 100 srb model bence bunu almayın

Yeko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammed
kapalı kutuda ölü piksel çıkmaz mı sanıyorsun :D
tabii ki çıkar ama bunun paketlenmesi sıfır monitör paketlenmesi değil bantla filan yapistirmislar

Benim iade ettiğim ürünü size yolladılar sanırım bendede 2 tane çıkmıştı iade ettim
Hahahah komedi gibi ya valla bende iade edicem

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk hocam yorumlar mısınız daha f/p varsa

Kötü. Uzak durulması lazım. Hele de Philips 27M2N5500 gibi bir model 5.9K ve 7.3K'ya satılmışken. Ya da R27QE 6500'e satılmışken. Üstüne koyacak 5 kuruşum dahi yok ve indirimler muallak derseniz bu fiyattaki 2K VA'ların yerine olur ancak.

flamerood

80+

Kötü. Uzak durulması lazım. Hele de Philips 27M2N5500 gibi bir model 5.9K ve 7.3K'ya satılmışken. Ya da R27QE 6500'e satılmışken. Üstüne koyacak 5 kuruşum dahi yok ve indirimler muallak derseniz bu fiyattaki 2K VA'ların yerine olur ancak.
6.5-7.5 a önerebileceğiniz en iyi 2k monitör hangisidir hocam

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin V

Şuan maks 9.5K bandına kadar önerebileceğin ürün var mı ? (indirimleri de düşünürsek)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Top Bottom