Gigabyte laptop alınır mı?

Mvnmt35

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar merhaba alacağım ama kafama şu soru takıldı ben yüksek akıciligi yani Hz oranini daha çok seviyorum ağır oyunlarda 2K değil de 1080p oynasam rahatsiz eder mi?
Mobil 4070 sanırım tam bilmemekle beraber masaüstü tarafında 4060-60 Ti civarı bir gücü var ondan dolayı aklım 1080P'ye gidiyor
Alıp uzun yıllar kullanacağım için 5000 serisinden bir şey mi beklemek iyi olur yoksa alayım geçeyim mi özellikle 5000 serisindeki kare üretme teknolojisi laptop için harika olur diye düşünüyorum.
Son olarak kronik sorun veya sorunlu birr model istemiyorum malzeme kalitesi soğutma sistemi paneli vs her şeyiyle iyi bir model arıyorum
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

hangi modelden bahsediyon
16x mi

Evet 13650hx rtx 4070 olan
4060 modelini kullandım ,mükemmel cihaz ama fabrikasyon hatalı gpu arızası vardı iade ettim. Şuan stok yok nerden almayı düşünüyon. 2 el mi ?. Şuan için 2k da kasmadan 4060 bile yetiyor. İlerde sorun olursa 1200p ye alırsın. Çok dert değil bence. 2k da birşeyler izlemek çok keyifli.

4060 modelini kullandım ,mükemmel cihaz ama fabrikasyon hatalı gpu arızası vardı iade ettim. Şuan stok yok nerden almayı düşünüyon. 2 el mi ?. Şuan için 2k da kasmadan 4060 bile yetiyor. İlerde sorun olursa 1200p ye alırsın. Çok dert değil bence. 2k da birşeyler izlemek çok keyifli.

Linkteki ürün tam olarak burdan almayı düşünüyorum

Linkteki ürün tam olarak burdan almayı düşünüyorum
eğer 50 serisini bekleme düşüncen yoksa alınır .Şahane bilgisayar . Ama Satıcı akkında fikrim yok. İade konularında nasıllar bilmiyorum. Trendyol ile muhattap olursun muhtemelen

eğer 50 serisini bekleme düşüncen yoksa alınır .Şahane bilgisayar . Ama Satıcı akkında fikrim yok. İade konularında nasıllar bilmiyorum. Trendyol ile muhattap olursun muhtemelen
50 serisinide bekleyebilirim acelwm yok ama fiyatları ne olur ve 50 serisi 40 serisine nazaran beklemeye değecek gelişme olurmu onu bilmiyorum

Alıp geçeceğim ama Satıcı hakkında soylediniginizden sonra tek tereddüt edeceğim o oldu sanırım
internete bak yorumlarına vs ,amazonda var aynı ürün. Oradan da alabilirsin. Satıcıyı araştır bi sadece.

Geri