GIGABYTE M27UP 27″ 4K Alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
İndirim vardı 16.000tlye bu monitörden aldım emin olamadım değer mi iade edip başka bir şey mi almalıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi aşırı kararsız kaldım. şimdiden teşekkürler

not : fiyat olarak üstüne çıkmak istemiyorum ama 8000tl civarına 2k mı almalıydım

4K için genelde 32 inç tavsiye ediliyor hocam. 27 muhtemelen çok küçük gelecektir. Yazılar, uygulama simgeleri vs. küçülür onun haricinde bir sıkıntı olmaz. Sisteminiz ne bu arada?

Son düzenleme:
İndirim vardı 16.000tlye bu monitörden aldım emin olamadım değer mi iade edip başka bir şey mi almalıyım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi aşırı kararsız kaldım. şimdiden teşekkürler

not : fiyat olarak üstüne çıkmak istemiyorum ama 8000tl civarına 2k mı almalıydım

Çok iyi monitör hayırlı olsun.

Güzel monitör pişman etmez. OSD menüsünden response time ayarını Smart OD yapmayı unutmayın.

teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4K için genelde 32 inç tavsiye ediliyor hocam. 27 muhtemelen çok küçük gelecektir. Yazılar, uygulama simgeleri vs. küçülür onun haricinde bir sıkıntı olmaz. Sisteminiz ne bu arada?
bana bu bile büyük gelecek hep 24 kullandım ryzen 5 7600 - 5070ti - 32ram ddr5

teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana bu bile büyük gelecek hep 24 kullandım ryzen 5 7600 - 5070ti - 32ram ddr5
Bende 24'den 27'ye geçtim çok bir fark yok hocam. Sisteminiz de 4k için yeterli hayırlı olsun.

dostum bende bu monitörü almayı düşünüyorum görüşlerin nedir nasıl iyi bir şey mi?

dostum bende bu monitörü almayı düşünüyorum görüşlerin nedir nasıl iyi bir şey mi?
İncehesapta 16.999 a gördüm indirim var ayağına ürün dikkatimi çekti ancak indirimden ziyade önceki satış fiyatlarından hareketle bindirim gibi geldi biraz ürün hakkında fikri deneyimi olanlar varsa paylaşabilirse sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,619
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri